123-Theorie helpt jou graag bij het halen van je rijbewijs


Zie jij net zo op tegen het theorie examen van het CBR als veel van jouw leeftijdgenoten? Dat hoeft niet meer! Wij bij 123-Theorie helpen jou binnen 1 dagje aan je theorie certificaat. Ook als je het aankomende examen erg spannend vindt of examenstof aanleren simpelweg niet jouw ding is, is jouw kans op succes door ons erg groot.

Woon jij in Rotterdam of omgeving? Dan kan je onze theoriecursus Rotterdam volgen. Woon je helemaal aan de andere kant van het land, bijvoorbeeld in Groningen? Dan kan je terecht bij onze theoriecursus Groningen. Wij willen het voor iedereen mogelijk maken om met ons binnen 1 dag te slagen voor het CBR examen, daarom kan je overal in het land aan onze theoriecursus meedoen. Want niks is leuker dan jou te helpen met het halen van je rijbewijs!

Zet je wekker op tijd

Op de meeste locaties begint de theorieles al om 07.00. We snappen best dat je waarschijnlijk niet heel enthousiast wordt van deze vroege tijd, maar het is gelukkig maar voor 1 dagje. En het is voor een goed doel! Waarschijnlijk snap je ook wel dat we alle tijd hard nodig hebben om jou in de middag te laten slagen. Daarbij hoef je niks voor te bereiden op de cursus, wij zorgen er namelijk voor dat het cursusmateriaal klaarligt en je lunch wordt gemaakt. Jij hoeft alleen maar je wekker op tijd te zetten, te douchen en je aan te kleden. Vergeet niet je ID-kaart mee te nemen, deze moet je laten zien bij het CBR voordat je examen mag doen.

Relaxte en soepele les

De les van de cursus auto theorie in 1 dag verloopt relaxed en soepel. Alle vragen die je hebt kan je aan onze leraar vragen, hij helpt je geduldig op weg. Alle uitleg tijdens de les is duidelijk, de lastige theorie wordt extra herhaalt. We leren je slimme trucjes en handige ezelsbruggetjes aan, hiermee zal je de moeilijke theorie nooit meer vergeten. Ook laten we je oefen examens maken. Hierdoor weet je precies wat je straks bij het CBR te wachten staat en weet je op welke theorie je misschien nog wat beter moet oefenen. Na onze les ben jij helemaal klaar voor het theorie examen!

https://www.123-theorie.nl/

Archieven