Een PET pot, klinkt niet alleen grappig, het is ook hartstikke handig!


Heeft u wel eens gehoord van de PET pot? Zo niet, dan kent u waarschijnlijk zijn broertje, de PET fles, wel. De PET pot heeft echter een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van zijn bekende broer. De specialist levert PET verpakkingsmateriaal dat zich kenmerkt door de verschillende voordelen. Zo is het materiaal vaak licht in gewicht, transparant, onbreekbaar en heeft het een kwalitatief hoogwaardige en glanzende look-and-feel. Op die manier weet u zeker dat uw product goed, functioneel, veilig en stijlvol verpakt is. Waar vindt u zo’n specialist die u kan helpen aan een PET verpakking, zoals PET pot of kruidenpot van uitstekende kwaliteit? Bij PET Power kunt u uitstekend terecht.

Kruidenpot gefabriceerd volgens BRC-certificering

Omdat een PET pot, ook wel kruidenpot genoemd, veel wordt gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie, moet deze natuurlijk wel voldoen aan strenge richtlijnen op het gebied van gezondheid. Hij moet volledig voldoen aan de strengste eisen omtrent hygiëne en veiligheid. Hiermee wordt de voedselveiligheid te allen tijde gewaarborgd. Dat is natuurlijk van groot belang, zeker gezien het feit dat de kruidenpot en PET pot regelmatig voor de voedingsmarkt worden gebruikt. Zo bent u er als bedrijf altijd zeker van dat u uw product of producten in een veilige verpakking kunt aanbieden, en zijn consumenten altijd zeker van een veilige koop.

Verpakkingen, zoals de PET pot of kruidenpot, geheel op maat gemaakt

Soms is een standaard maat gewoon niet genoeg. Of juist te groot voor de toepassing die u in gedachten heeft. Wat een mazzel dan ook dat u een PET pot bij de specialist op maat kunt laten maken.Deze diversiteit aan modellen biedt u bijna altijd de PET verpakking die u zoekt. Vindt u echter niet de verpakking die u graag wilt gaan gebruiken? Geen probleem, want de specialist kan alle modellen naar uw wensen en eisen aanpassen. Zo kan er bijvoorbeeld een UV-barrière worden toegevoegd aan de kruidenpot, en kan de PET pot geheel naar wens worden gevormd. PET verpakkingen geheel op maat gemaakt: dat is waar de specialist voor staat.