Een stal schoonhouden met een rubberen stalmat


Rubiverfenwand

Met de rubberen stalmat zal je zien dat je de stal van de dieren veel schoner kunt houden en dat heeft allerlei voordelen. Niet alleen is het namelijk fijn voor degene die de stal moeten schoonmaken, maar voor het dier zelf is het ook fijn wanneer ze niet in een vieze stal hun leven door hoeven te brengen. Wanneer je bijvoorbeeld een paard gaat stallen in een vieze stal nadat ze een wedstrijd hebben gereden, dan willen ze alleen maar uitrusten, maar wanneer de stal helemaal vol ligt met poep en plas van het beest zelf en het stro niet meer goed is geveegd, dan zal het paard ook niet goed tot rust komen en dat komen de prestaties van het dier in het nadeel te staan. Door een rubberen stalmat heb je veel minder werk aan het schoonhouden van een stal. 

Paarden en koeien

Niet alleen maar voor paarden kan een rubberen stalmat worden ingezet, maar ook wordt dit veel gebruikt voor stallen waar koeien in staan. Je kunt de dieren door middel van dit bijzonder en goedwerkende product een comfortabele en een schone stal bieden, waardoor ze goed tot rust kunnen komen en hun prestaties met waar zij ook voor nodig zijn optimaal kunnen worden benut. Laat al het vuile werk uithanden vallen en schaf een rubberen stalmat om dit voor je op te knappen. 

Schoonmaken van de mat

De rubberen stalmat is een slijtvaste mat, wat goed bestand is tegen urine en goed kan tegen schoonmaakmiddelen. Door het profiel wat er in de rubberen stalmat zit verwerkt, is het een heel gemakkelijke mat om schoon te houden en heb je hier maar heel kort de tijd voor nodig. Omdat het allemaal niet in de mat trekt, zal het dier hier ook geen last van hebben en voorkom je ook onaangename geuren.Archieven