Rubi Verf en Wand
Image default
Bedrijven

Studie of beroep kiezen? Doe een professionele studiekeuzetest

Ruim 40% van werkend en studerend Nederland zegt niet tevreden te zijn met hun beroepskeuze of studiekeuze. Een professionele studiekeuzetest kan veel duidelijkheid geven.

 

 

Doe een professionele studiekeuzetest

Ruim 40% van werkend en studerend Nederland zegt niet tevreden te zijn met hun beroepskeuze of studiekeuze. Toch blijven velen hangen in hun huidige studie of baan. Vanwege gebrek aan informatie over betere opties. Vervelende gevolgen zoals gebrek aan motivatie, onzekerheid, burn-out of zelfs depressie kunnen het gevolg zijn.

Als je je herkent in één of meer van onderstaande vragen, kan een studie- en studiekeuzetest veel duidelijkheid geven.

  • Ik weet helemaal niet wat ik later wil worden;
  • Ik vind mijn huidige werk niet leuk;
  • Ik wil een nieuwe baan maar ik weet niet wat ik leuk vind;
  • Ik ben begonnen met een opleiding, maar ik loop vast;
  • Ik heb al wel een studie op het oog ik weet niet of dit de juiste studie is;
  • Ik weet niet welke HBO- of WO-studie het beste bij mij past;
  • Ik wil als werkende graag een nieuwe opleiding gaan volgen.

Voor degenen die graag precies willen achterhalen welke studies of beroepen goed aansluiten bij hun wensen, heeft TestGroup een professionele studiekeuzetest ontwikkeld.

Een professionele studiekeuzetest: The Bridge Career

De Bridge Career is een professionele loopbaanscan. Het is een zeer uitgebreide studiekeuzetest (318 vragen), dit zorgt voor een zeer grondig onderzoek van je loopbaankeuzes. Het resultaat is een uitgebreid beroepskeuzerapport waarin je alles terugleest over de opleiding en beroepen die het beste aansluiten bij je loopbaanvoorkeuren.

Bestellen

Je kunt de professionele studiekeuzetest bij TestGroup bestellen. Voor meer informatie kun je bellen met: 020-2621630 of mailen naar: info@testgroup.eu.

https://www.testgroup.nl/professionele-studiekeuzetest/