Uw zorg direct geregeld bij de huisarts in Eindhoven


Bent u net verhuisd naar de omgeving van Eindhoven en op zoek naar een nieuwe huisarts? Uiteraard heeft u daarbij het liefst een praktijk die een breed pakket aanbiedt. Bij Huisartsenpraktijk Keunen kunt u terecht voor een breed aanbod van zorg op het gebied van kleine ingrepen en advies. Zo voert de huisarts in Eindhoven kleine chirurgische ingrepen uit. U kunt ook langskomen op het wrattenspreekuur of het spreekuur voor de risicogroep hart- en vaatziekten en chronische longziekten. Daarnaast wordt vaatonderzoek in de benen uitgevoerd en kunt u hulp krijgen bij het stoppen met roken. U profiteert daarbij van ruime openingstijden.

Huisarts in Eindhoven biedt altijd zorg op maat

U bent op zoek naar specialistische zorg die volledig is afgestemd op uw wensen en eisen. Daarbij wilt u dat uw huisarts uit de omgeving van Eindhoven hier naadloos op aansluit. Gelukkig ontvangt u bij de huisarts in Eindhoven van Huisartsenpraktijk Keunen altijd zorg op maat. Dit houdt in dat u terechtkunt voor een breed pakket aan eerstelijns zorg, zoals consulten, kleine ingrepen en spoedgevallen. Moet u doorgestuurd worden? De specialist werkt nauw samen met specialisten uit het Maxima Medisch Centrum, het St. Anna Ziekenhuis en het Catharina Ziekenhuis. Zo weet u zeker dat u veelzijdige dienstverlening heeft door gebruik te maken van elektronisch consult.  

Meld u online aan als nieuwe cliënt bij de huisarts in Eindhoven

Bent u niet tevreden over uw huidige huisarts of gaat u verhuizen naar de omgeving van Eindhoven? Dan bent u waarschijnlijk al aan het zoeken in de omgeving. Dan is het goed om te weten dat u zich bij een gespecialiseerd praktijk als Huisartsenpraktijk Keunen gewoon online kunt aanmelden als nieuwe cliënt. U vult dan gemakkelijk een online formulier in met persoonlijke gegevens. Denk bijvoorbeeld aan praktische gegevens als uw naam, geboortedatum en adres, maar ook aan de naam van uw verzekeraar en de naam van uw huidige huisarts. Heeft u het formulier ingevuld? Dan neemt de huisarts in Eindhoven zo snel mogelijk contact met u op.