Volg een BHV cursus op maat voor de juiste Eerste Hulp binnen uw bedrijf


Het is verstandig om een BHV cursus te volgen die op maat voor uw bedrijf is gemaakt. Misschien heeft u een bouwbedrijf en werken uw medewerkers vaak op grote hoogtes. Of u heeft een bedrijf waarbij wordt gewerkt met gevaarlijke stoffen. Met een BHV cursus op maat weet u zeker dat uw werknemers in elke situatie Eerste Hulp kunnen verlenen, een ontruiming kunnen begeleiden en een beginnende brand kunnen bestrijden. Waar u een BHV cursus op maat volgt? Bij BHV Zuid-Holland. Deze specialist is telkens op zoek naar de beste manier om een BHV cursus in te richten, staat voor een hoge kwaliteit en geeft cursussen waarbij gezelligheid hoog in het vaandel staat.

Tijdens een BHV cursus leert u meer dan alleen Eerste Hulp verlenen

Ieder bedrijf heeft een BHV’er op de werkvloer, dit is dan ook verplicht. U en uw werknemers ervaren hierdoor een gevoel van veiligheid. Vaak wordt gedacht dat uw werknemers tijdens een BHV cursus enkel Eerste Hulp leren verlenen. Een BHV cursus omvat meer dan alleen dat. Wist u bijvoorbeeld dat uw werknemers tijdens zo’n cursus ook leren om een pand te ontruimen in geval van nood? Of een beginnende brand leren bestrijden? Kies daarom voor BHV Zuid-Holland. Uw werknemers volgen een BHV cursus die gegeven wordt door ervaren instructeurs bij de ambulance en de brandweer, zodat u zeker weet dat uw medewerkers de technieken leren om te handelen in noodsituaties.

Volg in 1 dag een BHV cursus

U en uw werknemers hebben niet veel tijd om een lange tijd van de werkvloer te zijn. De taken gaan inmiddels gewoon door. Bij BHV Zuid-Holland krijgt u een BHV cursus in 1 dag. In het uitgebreide trainingscentrum van deze specialist, leert uw personeel in slechts 1 dag alle kneepjes van het BHV. Hier worden verschillende scenario’s nagebootst, waarbij ervaren instructeurs uw werknemers begeleiden. Met deze cursus in 1 dag is de ideale manier om uw werknemers te voorzien van een BHV diploma, zonder dat u ze lang hoeft te missen. Liever een BHV cursus in uw bedrijf? Ook dat is mogelijk. Elke BHV cursus die is te volgen bij BHV Zuid-Holland is naar wens aan te passen.