Wilt u een borstvergroting ondergaan?


Rubiverfenwand

Bent u niet tevreden over uw borsten, en denkt u erover om een borstvergroting te ondergaan? Voor een borstvergroting in Antwerpen bent u bij Mediclinic aan het juiste adres. De ervaren artsen en het personeel hebben jarenlange ervaring met deze cosmetische ingreep. Zij kunnen hem op een nauwkeurige en hygiënische manier uitvoeren. Op die manier heeft u geen risico op complicaties of infecties en krijgt u het resultaat dat u voor ogen heeft. Meer weten? Lees dan verder.

Een borstvergroting: iets voor u?

Veel vrouwen voelen zich op een bepaald moment in hun leven onzeker over hun lichaam. Voor sommige vrouwen kan het ondergaan van plastische chirurgie de onzekerheid opheffen en het zelfvertrouwen terugbrengen. Twijfelt u over een borstvergroting in Antwerpen of omgeving, ga dan langs bij een kliniek die deze behandeling uitvoert.

Een gesprek met de arts

Wilt u misschien een borstvergroting in Antwerpen laten uitvoeren? Op consult met een ervaren arts kunt u alle vragen stellen die u heeft over de procedure. Hij of zij kan uw verwachtingen bijstellen waar nodig. Ook kan u met een pasprothese zien wat het resultaat van de ingreep ongeveer zou zijn. Dit is een essentiële stap als u nadenkt over een dergelijke behandeling.

Wat houdt de behandeling in?

Een borstvergroting is een relatief kleine ingreep. Nadat de arts een prothese op maat heeft gemaakt, die voldoet aan uw wensen en eisen, kan deze worden geplaatst. Dat gebeurt natuurlijk onder narcose. Wel kunt u dezelfde dag al naar huis. Na een kort herstel kunnen de hechtingen worden verwijderd en heeft u een iets vollere, meer stevige of grotere boezem.

Denkt u na over een borstvergroting in Antwerpen?

Wie twijfelt om een cosmetische ingreep uit te laten voeren, doet er goed aan om op consult te gaan bij een betrouwbare kliniek. Daar krijgt u het resultaat waar u op hoopt.

 

Archieven