Rubi Verf en Wand
Image default
Aanbiedingen

Barista inhuren

Er zijn honderden bedrijven die een barista inhuren op hun evenement. Hoe kan het dat barista’s zo populair zijn in Nederland? En waar moet je op letten wanneer je een barista inhuurt?

 

Een barista inhuren is populair

Koffie. Het is het meest gedronken drankje in binnen en buitenland. Daarom is het ook een goed idee om nou juist hierin te investeren wanneer je iets bijzonders organiseert. Want omdat jouw gasten, collega’s of bezoekers al zo veel koffie drinken kom je niet weg met een standaard bakkie. Om er echt een beleving van te maken dien je een barista in te huren. Niet alleen maakt een barista koffie die je normaal nooit drinkt, ook de sfeer erom heeft is super. Het stomen van het pijpje van de koffiemachine en de geur van vers gemalen koffiebonen. Het zorgt direct voor een heerlijke setting.

 

Waar aan denken wanneer je een barista inhuurt?

Mobiele koffiebars zijn ingericht met alle noodzakelijke techniek. Er zijn zelfs watertanks ingebouwd, zodat je geen rekening meer hoeft te houden met water aanvoer of afvoer. Het enige wat jij dient te regelen is een stroompuntje. En dit is wel belangrijk, want is zonder stroom kan er geen koffie gezet worden.

 

Verder wordt je volledig ontzorgd en hoef je nergens aan te denken. De barista is een proactieve gastheer of -vrouw die jouw gasten het aan niets laat ontbreken. Hij of zij neemt alles mee dat nodig is om de koffies te maken. Uiteraard mag iets lekkers bij de koffie niet ontbreken. Een tip van ons; ga voor lekkere verse brownies!

 

Investeer dus in een barista met mobiele koffiebar. Door het inhuren van een barista maak jij van het drinken van een standaard kopje koffie, een ware beleving.

 

https://www.barcompany.nl/