Rubi Verf en Wand
Image default
Telefonie

De Klantenservicetelefoon: maak er voortaan ook gebruik van!

Bel met 0900-1850 en voor 90 eurocent per minuut kun je informatie inwinnen over alle mogelijke klantenservices in Nederland. Het klantenservice telefoonnummer van Telfort bijvoorbeeld. Maar ook gegevens over de krant die je leest, de telefoonmaatschappij waar je contract loopt en de gemeente waar je woont.

Stel je overweegt er binnenkort een lang weekend of midweek tussenuit te gaan. Dan schieten de volgende reisorganisaties je waarschijnlijk direct te binnen: Tui, Corendon, Vliegtickets.nl en Sunweb Vakanties. Wil je weten hoe je deze firma’s telefonisch kunt bereiken, bel dan De Klantenservicetelefoon. Gaan we even terug naar Telfort. Dit is het nummer van de klantenservice: 0900-9596. De medewerkers zijn maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur aanwezig. Op zaterdag kun je tussen 10.00 en 17.00 bellen.

Ook Essent snel bereikbaar

Het Essent klantenservice telefoonnummer luidt 0900-1550. Er wordt 35 eurocent per gesprek in rekening gebracht. Je gebruikelijke belkosten komen daar nog bij. De site van Essent -www.essent.nl- is erg overzichtelijk en biedt veel info. Tegenwoordig vindt communicatie met bedrijven veelal plaats via social media. Essent gaat mee in deze trend. Je kunt de energieleverancier contacten en volgen op Twitter, Facebook, YouTube, LinkedIn en Flickr. Het Twitter-account staat vol acties en nieuws. Actuele onderwerpen waar over gesproken wordt zijn luchtvochtigheid in woningen, energie besparen en smart home-toepassingen. Ben je geïnteresseerd? Kijk dan eens op @Essent en @Essent-nieuws.

Tot slot wat interessante feitjes over Essent. Het bedrijf valt onder het Duitse concern Innogy. Innogy is actief in Duitsland, België en Nederland. Er zijn zowel particuliere als zakelijke klanten. De top bestaat op dit moment uit Patrick Lammers (CEO), Martin Muhr (CFO) en Frank Brichau (CCO). Op de Essent website kun je een isolatiecheck doen. Als je spouwmuur, vloer en/of dak laat isoleren, is tot 30% te besparen op stookkosten. Voordeel van een geïsoleerd huis is dat het heerlijk warm is in de winter en aangenaam koel in de zomer. De moeite van het overwegen waard dus!

https://www.klantenservicetelefoon.nl