Een veilige rubberen vloer bestellen


Rubiverfenwand

Een speciale rubberen vloer is ook wel een duurzame oplossing voor het leggen van een vloer. Je kunt hem ook nog eens gemakkelijk onderhouden, want het schoonmaken van de vloer is vaak wel nodig. Je hebt dan geen zin om hier veel tijd of moeite in te investeren, maar met de rubberen vloer heb je daar geen last van. Ook is de vloer geluiddempend wat heel fijn is wanneer je er bijvoorbeeld op gaat springen of sporten op gaat uitoefenen. De rubberen vloer gaat erg lang mee en heeft niet snel last van slijtage waardoor je een langere tijd met de vloer kunt doen. Dit is niet alleen fijn voor het sporten, maar ook voor je portemonnee. 

Bestellen per rol of los

De rubberen vloer kan je gemakkelijk leggen en is voor veel doeleinden bestemd. Ook voldoet de rubberen vloer aan de richtlijnen en eisen die er gesteld zijn met betrekking tot de veiligheid. De vloer is heel dik en daarom makkelijk schoon te maken en hiermee wordt de schok en het geluid dus ook gedempt. Je kunt kiezen om de rubberen vloer per rol te laten leveren, maar wanneer je maar een klein stuk nodig hebt, kan je deze ook op maat laten snijden zodat je deze direct in de ruimte kunt leggen of laten leggen. 

Grip en anti slip

De bovenkant van de rubberen vloer heeft een goed profiel waardoor je altijd een goede grip zal hebben wanneer je op de vloer staat. Dit heb je ook wel nodig, zeker wanneer je aan de slag gaat met zware gewichten. Je wil dan niet dat je uitglijdt en het is voor je lichaam dan beter als je wat extra grip hebt zodat je niet door je rug kunt gaan of de controle kunt verliezen over de gewichten. Aan de onderkant van de rubberen vloer zit een anti slip laag.Archieven