Rubi Verf en Wand
Image default
Vakantie

Ervaar de stilte bij het overnachten in de Biesbosch

Wilt u eens kamperen op een écht bijzondere plek? Ga eens kamperen in de natuur. Hier heeft u een schitterend uitzicht over het water en wordt u wakker van het fluiten van bijzondere vogels. Door op te vakantie te gaan en te overnachten in de Biesbosch ervaart u een bijzonder verblijf. Dit komt niet alleen door de bijzondere omgeving met bijzondere flora en fauna, maar ook door de bijzondere accommodaties. U verblijft namelijk in schitterende tenten. Er zijn verschillende bijzondere typen tenten, die elk plaats bieden aan zowel kleine als grote groepen. Of u nu met uw familie of met een grote groep zoals een sportteam overnacht, het kan allemaal!

Geniet van de rust midden in de natuur

Het is een bijzondere ervaring om te overnachten in de Biesbosch, midden tussen de wateren. Geniet van de mooie omgeving, de bijzondere natuur en het geluid van zeldzame dieren. Zo gaat u op safariavontuur in eigen land! De Biesbosch is zeer centraal gelegen, tussen de Randstad en de Brabantse steden. Vanuit alle richtingen zijn de twee kampeerterreinen van Biesboschvakantie midden in het Nationaal Park goed bereikbaar. Hier geniet u van de schitterende omgeving en de rustgevende sfeer. Toch kunt u ook verschillende activiteiten ondernemen. Ga een schitterende kanotocht maken, ontdek het park per fiets of maak een uitstapje naar schitterende oude steden in de omgeving zoals Dordrecht, Tilburg of Breda. Er is heel veel te beleven!

Boek uw vakantie eenvoudig online

Heeft u al zin in een rustgevende vakantie in de prachtige omgeving van de Biesbosch? Met Biesboschvakantie kunt u overnachten op een schitterende camping. Vanuit hier kunt u fantastische activiteiten ondernemen. Ook bent u op de camping van alle gemakken voorzien. Zo zijn er goede sanitaire voorzieningen en kunt u bijvoorbeeld ’s avonds een gezellig vuurtje stoken. Heeft u zin in zo’n bijzondere vakantie? Bekijk meer informatie online. Bent u overtuigd? Boek dan meteen uw vakantie in de Biesbosch. 

https://www.biesboschvakantie.nl/