Rubi Verf en Wand
Image default
Aanbiedingen

Fysiotherapie in Vathorst nodig?

Fysio in Vathorst behandeling nodig? Dat is geen enkel probleem! Bij Zee in Beweging ‘Fysieke en Mentale Vitaliteit’ staan wij graag voor u klaar, hierbij maakt het niet uit of u particulier bent of ons wilt inschakelen voor uw bedrijf. Samen met u gaan wij aan de slag om uw fysieke gesteldheid, mentale gezondheid, persoonlijke vaardigheden te verbeteren en hier een goede balans in te vinden. Dit doen wij allemaal in het centrum van de mooie stad Amersfoort. Andere diensten waarvoor u bij Zee in Beweging terecht kunt zijn onder andere coaching & counseling, loopbaan coaching en diëtetiek. Bij Zee in Beweging kunt u in principe direct een afspraak maken zodat u zo snel mogelijk met uw mentale- en/of fysieke problemen aan de slag kunt gaan. U heeft bij ons geen lange wachtrij te doorstaan want wij vinden het belangrijk om direct het traject in te gaan. Bovendien werken wij met een zeer persoonlijke maar toch professionele aanpak zodat uw traject altijd op maat is. 

Fysiotherapie in Vathorst: Vitaliteit, balans & groei

Bij fysiotherapie in Vathorst van Zee in Beweging leggen wij tijdens het traject de focus op vitaliteit, balans en groei. Dit kunt u ook zeker terugvinden in onze werkwijze. Als u bij ons een afspraak heeft ingepland, starten we met een persoonlijk intakegesprek. Tijdens dit gesprek stellen we een concreet behandelplan op dat volledig voldoet aan uw behoeften zodat we uw persoonlijke doelen kunnen behalen. Als het behandelplan in kaart is gebracht, gaan wij aandacht besteden aan de werking tussen uw fysieke gesteldheid en uw mentale gezondheid en proberen wij hierin een fijne balans te vinden. Op die manier kunnen we gaan bouwen van innerlijke kracht maar ook uw fysieke gezondheid, vitaliteit en gaan wij werken aan uw persoonlijke doelen zodat u uw persoonlijke groei ook daadwerkelijk kunt ervaren. 

Wat kan ik verwachten bij fysio?

Bij fysio van Zee in Beweging kunt u rekening houden met diverse methodes waaronder Medical Taping, Het Mulligan Concept en diverse oefentherapieën. Bovendien maken wij altijd gebruik van de meest innovatieve technieken en inzichten.