Kies voor prachtige vloertegels die geschikt zijn voor vloerverwarming


Rubiverfenwand

Tegenwoordig wordt er steeds vaker gekozen voor vloerverwarming, vooral in nieuwbouwwoningen. Echter, niet alle vloeren zijn geschikt om vloerverwarming onder te leggen. Hout is dat wel, maar een houten vloer vergt veel onderhoud en is niet zo slijtvast als een stenen vloer. De unieke houtlook tegels van KROON Vloeren in Steen zijn sterk, slijtvast en zijn de ideale vloertegels voor onder uw vloerverwarming. En het grote voordeel: de houtlook vloertegels zijn geschikt voor het hele huis, van keuken tot woonkamer en badkamer. Zoekt u vloertegels voor in uw woonkamer of wandtegels in uw badkamer? Ga langs in de grote showroom in Meerkerk, niet ver van Rotterdam, om de tegels te bekijken. 

Praktische tegelstroken van de expert in tegels in de regio Rotterdam

De tegels van een specialist in de buurt van Rotterdam zijn heel eenvoudig te plaatsen. En wist u dat u altijd uit een ruim assortiment kiest? Het mooiste resultaat krijgt u, als u voor de tegelstroken dezelfde kleur kiest als voor de vloertegels. Wilt u toch een meer gevarieerde uitstraling? Dan kunnen de tegelstroken natuurlijk ook geleverd worden in een andere kleur. KROON Vloeren in Steen, de specialist in tegels in de regio Rotterdam, adviseert u graag. Tegelstroken zijn ook uitermate geschikt voor het realiseren van een mooi effect door het leggen van accenten met kleinere stukken tegelstrook. Zo maakt u van uw badkamer of toilet een mooie ruimte met een eigen uitstraling. 

Kies voor een ruimtelijk effect met mozaïek tegels van de specialist in de regio Rotterdam

Voor een extra ruimtelijk effect kiest u voor mozaïek tegels in uw badkamer of toilet. Door de kleinere tegels lijkt uw badkamer of toilet groter. Creëer een prachtig ruimtelijk effect en koop mozaïek tegels voor uw badkamer of toilet in uw woning in Rotterdam. Zo zorgt u ervoor dat uw sanitaire ruimtes veel groter lijken. Ook als keukentegel doen mozaïek tegels van de specialist uit de regio Rotterdam het goed in verschillende ruimtes. Pak helemaal uit met een mooi patroon of kies voor accenten van mozaïek tegels. Zo combineert u deze mozaïektegels prachtig met de vloertegels in uw badkamer of toilet. De mozaïektegels worden in de overzichtelijke showroom dicht bij Rotterdam los gepresenteerd, zodat u gemakkelijk uw eigen patroon kunt ontwerpen. Ook kunt u deze tegels gemakkelijk combineren met de wand- en vloertegels, zodat het een mooi geheel vormt. 

Archieven