Rubi Verf en Wand
Image default
Particuliere dienstverlening

Letselschade in Rotterdam of Amsterdam vergoed krijgen

Bij letselschade in Amsterdam of Rotterdam bent u, als slachtoffer, uiteraard op zoek naar een eerlijke en fatsoenlijke schadevergoeding. Maar hoe zorgt u ervoor dat u van de aansprakelijke partij krijgt waar u recht op heeft? Hoe voert u onderhandelingen, en wat kunt u verwachten? Met al die vragen kan een letselschadeadvocaat van Trias Legal u helpen. Met een deskundige aan uw zijde staat u sterker tijdens het indienen van uw claim en tijdens het onderhandelen met de verzekeraar.

Letselschade in Rotterdam of Amsterdam vergoed krijgen

Bij letselschade heeft u vaak recht op vergoeding. Maar hoeveel schade heeft u geleden, en waar heeft u precies recht op? Dat is de inzet van onderhandelingen tussen u en de aansprakelijke partij. Daarbij wordt gekeken naar twee vormen van schade – materiële en immateriële schade. Bij een ongeluk moet het slachtoffer vaak kosten maken. Denk bijvoorbeeld aan medische kosten voor behandelingen, of aan beschadigingen aan eigendom, zoals bij een auto-ongeluk. Deze kosten vallen onder de materiële of financiële schade. Bij letselschade kunt u vaak aanspraak maken op schadevergoeding voor deze kosten. Naast de geldkosten van een ongeval heeft u als slachtoffer vaak te maken met emotionele schade: angsten, trauma of lichamelijke pijn. Hiervoor kunt u proberen smartengeld te krijgen. Omdat deze schade veel minder goed te meten is, gaat aan het vaststellen van de hoogte van deze vergoeding vaak een complexe onderhandeling vooraf.

Een letselschadeadvocaat staat u bij

Wilt u een claim voor schadevergoeding voor geleden letselschade in Amsterdam of Rotterdam? In veel gevallen doet u verstandig aan een professional in de arm te nemen. Met een advocaat die deskundig is op dit vlak, heeft u veel meer kans op een hoge vergoeding. Dat gunt u zichzelf toch ook? Neem dan snel contact op met dit bedrijf om de mogelijkheden te bespreken. Bij Trias Legal zullen ze u goed begeleiden in een lastig proces, waar u hopelijk beter uitkomt.