Rubi Verf en Wand
Image default
Bedrijven

Voor professionele bedrijfslampen en tips over subsidie kunt u terecht bij Led Design Holland

Bent u op zoek naar moderne LED verlichting bedrijfspand? Er is een firma die u van dienst kan zijn met tips. We hebben het over Led Design Holland. De adviezen die LDH geeft, beperken zich niet alleen tot de techniek van led-licht. U krijgt ook te horen hoeveel u op jaarbasis zult besparen als u de overstap op led maakt. Die besparing komt voort uit het feit dat ledlampen energiezuinig zijn en lang meegaan enerzijds, anderzijds is er de EIA 2021: Energie Investeringsaftrek 2021. Bedrijven komen voor deze overheidssubsidie in aanmerking als ze investeren in duurzame energie en / of energiebesparende middelen. Ledlampen zijn een uitgelezen voorbeeld. De subsidieaanvraag gebeurt digitaal via de site van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Qua verlichting zijn dit de opties:

–          verlichting-besparingssysteem, code 210502;

–          LED-verlichtingssysteem, code 210506;

–          LED-belichtingssysteem voor theaters en podia, code 210508.

Wilt u hier meer over weten? Via www.leddesignholland.nl kunt u de brochure van de RVO over de EIA 2021 bekijken. 

De subsidie LED verlichting van de overheid houdt praktisch in dat u 45% van het door u uitgegeven bedrag van uw fiscale winst kunt aftrekken. U betaalt als gevolg hiervan minder vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting. Let wel, naast het feit dat u uw eigen onderneming moet hebben, zijn er nog twee voorwaarden om voor de EIA 2021 in aanmerking te komen. De lampen die u aanschaft, voldoen aan de eisen van de Energielijst. En u besteedt in totaal €2500 of meer.

Ziet u op tegen het aanvragen van de EIA 2021? Led Design Holland doet het graag voor u. De medewerkers weten precies hoe het werkt. Ze kennen de formulieren en weten welke deadlines er gelden. Als u vandaag contact opneemt met LDH, wordt een en ander direct in gang gezet. Met besparen moet je immers niet te lang wachten! Het telefoonnummer en het emailadres van Led Design Holland: 076 – 888 33 00 en info@leddesignholland.nl.

https://www.leddesignholland.nl