Rubi Verf en Wand
Image default
Zakelijk

Bedrijfssoftware in 2023

Elk bedrijf ontkomt er niet meer aan in 2023, bedrijfssoftware. De wereld is inmiddels erg gedigitaliseerd. Alles staat in verbinding met elkaar. Om de verbinding binnen uw bedrijf goed op orde te hebben kunt u gebruik maken van ERP.

Enterprise Resource Planning

Wat is ERP? ERP staat voor ‘Enterprise Resource Planning’. Een ERP-softwaresysteem automatiseert en verbindt bedrijfsprocessen binnen een organisatie. Alle gegevens van de verschillende afdelingen worden opgeslagen in een centrale database, waardoor ze altijd voor iedere medewerker inzichtelijk zijn.

Meerdere systemen verbinden

ERP-software verbindt veel systemen met elkaar, zoals een TMS. Wat is een TMS? Een transport management systeem, oftewel TMS, wordt de planning, uitvoering en in het algemeen ook de optimalisatie van de goederenbeweging aan de softwarekant mogelijk gemaakt. In sommige opzichten is een TMS een logistiek platform waarop gebruikers alle informatie kunnen ophalen voor het uniform en centraal plannen en uitvoeren van logistiek.

Het transport, dat wordt beschouwd als een essentieel onderdeel van de supply chain, kan continu worden geoptimaliseerd en bewaakt. Het maakt niet uit of dit per schip, vliegverkeer, spoor of vrachtwagen wordt gerealiseerd. Een TMS bevat tal van functies die het transport management van een bedrijf aan de softwarekant ondersteunen.

Met een TMS is het externe transport van goederen duidelijk in beeld. In tegenstelling tot intern transport, dat eerder transport wordt genoemd, gaat extern transport over logistiek tussen bedrijven. Logistieke bedrijven nemen de taak op zich om goederen en goederen van A naar B te vervoeren.

ERP-aanbieder Team Solution

Als expert in beheersoftware biedt Team Solutions een volledig geïntegreerde modulaire totaaloplossing voor de automatisatie van uw bedrijfsprocessen.

Hoewel een uitgebreide standaard software aangeboden wordt, opteert Team Solutions toch voor een flexibele benadering waardoor de applicatie perfect op uw specifieke noden kan afgestemd worden.