Geniet van de beste Chileense wijn


Rubiverfenwand

De échte wijnliefhebber probeert de Chileense wijnen van Errazuriz. Vanaf 1870 is het produceren van de beste Chileense wijn het streven van Errazuriz. In de loop der jaren is het wijnhuis uitgegroeid tot het grootste wijnhuis van de wereld en is 2014 door Wine & Spirits uitgeroepen tot wijnhuis van het jaar. Het wijnhuis produceert elegante en complexe wijnen. Voor de lekkerste Chileense wijnen hoef je niet ver te reizen, je vindt deze gewoon in Nederland of je kunt voordelig de beste Chileense wijnen online bestellen.

Chileense wijn geproduceerd van de beste druiven

Een goede wijn begint bij goede druiven. De druiven die gebruikt worden voor de Chileense wijn die in Nederland verkocht worden, zijn afkomstig uit Curicó, Casablanca en Aconcagua. Het doel is om complexe en elegante wijnen te produceren door op een delicate manier met de wijnen om te gaan. In het assortiment vind je zowel een rosé, witte of rode wijn. Voor welke gelegenheid je ook een wijn zoekt, je vindt het hier. Moeite met het kiezen van de meest passende wijn? Online kun je aangeven voor welke gelegenheid je een wijn zoekt, dat maakt het zoekproces iets gemakkelijker. Ook staan de medewerkers je graag telefonisch te woord.

Chileense wijn eenvoudig online bestellen

De wijnen in het assortiment vragen om geproefd te worden. Bij Errazuriz vind je een groot aanbod aan wijnen. Ben je benieuwd naar de Chileense wijn van Errazuriz? Doe dan inspiratie op in de webshop en bestel jouw wijn eenvoudig online. Online bestellingen worden binnen drie wekdagen op de gewenste locatie bezorgd. Extra voordelig is het wanneer je een bestelling boven de €50,- plaatst, dan betaal je namelijk geen verzendkosten. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om langs te komen voor persoonlijk advies bij een van de verkooppunten. Voor vragen of meer informatie over de Chileense wijn kan je contact opnemen met Errazuriz.

https://www.errazurizshop.nl/

Archieven