Rubi Verf en Wand
Image default
Alarmsysteem

Politiekeurmerk veilig wonen

Er heerst veel wantrouwen en dit is logisch want in het nieuws is er vaak te zien hoe mensen worden opgelicht, daarom is de politiekeurmerk veilig wonen in het leven geroepen. Op deze manier kunnen mensen zien of een bepaald bedrijf betrouwbaar is om de taak uit te voeren.

Wanneer een slotenmaker Den Haag sloten gaat monteren willen de bewoners er wel zeker van zijn dat het op de juiste manier wordt gedaan en dat de persoon betrouwbaar is. Nu kunnen de mensen die sloten willen laten monteren gewoon kiezen voor een slotenmaker Den Haag met politiekeurmerk veilig wonen. Deze slotenmakers hebben al strenge controles doorstaan en zijn dus betrouwbaar als het gaat om veilig wonen.

Bij nieuwbouwprojecten wordt er ook gebruik gemaakt van slotenmakers met de politiekeurmerk veilig wonen. Wanneer de sloten gemonteerd zijn kunnen ze ook de blauwe sticker van politiekeurmerk veilig wonen achter de raam plakken. De sticker is een waarschuwing voor criminelen dat zo gewaarschuwd worden dat deze woning goed beveiligd is. De sloten dat een slotenmaker Den Haag met de politiekeurmerk veilig wonen installeert is dan ook niet zomaar te forceren of te omzeilen. De meeste criminelen zullen dan ook meteen de woning met de sticker politiekeurmerk veilig wonen overslaan.