Rubi Verf en Wand
Image default
Zorg

Veranderen van zorgverzekering

Een zorgverzekering moet passen bij uw levensstijl en gezondheid. Er zijn veel verschillende zorgverzekeraars en verzekeringen om uit te kiezen. Dat is erg prettig, maar dan moet u wel weten hoe u uit alle opties de juiste verzekering kunt kiezen. U kunt zorgverzekeraars vergelijken op basis van de zorgpremie, het soort polis, de vergoedingen die geboden worden, de mogelijkheden voor aanvullende verzekeringen, enzovoorts. Daarom is het goed om voor uzelf op een rijtje te zetten wat u verwacht van een zorgverzekering en welke zorg u komend jaar nodig denkt te hebben.

Basis verzekering van Salland

Hecht u waarde aan een kleinschalige en betrokken zorgverzekeraar? Dan is Salland wellicht een goede keuze voor u. Salland is als regionale zorgverzekeraar actief in Overijssel en Gelderland. We streven ernaar om voor iedereen de beste zorg mogelijk te maken. Dit doen we door onze zorgpremie scherp te houden. Niet alleen van de basis verzekering, maar ook van onze aanvullende en tandartsverzekeringen. Daarnaast investeren we in zorginitiatieven om de kwaliteit van de zorg hoog te houden. Ook gaan we regelmatig in gesprek met zorgaanbieders in de omgeving, zodat we afspraken kunnen maken en op de hoogte blijven van wat er speelt.

Collectiviteit zorgverzekering

Heeft uw werkgever afspraken gemaakt met Salland? Dan kunt u kiezen voor een collectiviteit zorgverzekering. Deze sluit u af via uw werkgever, zodat u onder meer korting ontvangt op uw zorgpremie. Daarnaast profiteert u van andere voordelen met een collectieve zorgverzekering. Niet alleen uzelf krijgt korting, maar ook gezinsleden die meeverzekerd zijn bij Salland. Bent u lid van een sportvereniging die een contract met ons heeft? Ook dan komt u in aanmerking voor een collectiviteitskorting. Op onze website kunt u zien of uw werkgever of vereniging afspraken met ons heeft gemaakt. Natuurlijk helpen wij u ook graag als u er niet helemaal uitkomt.

https://www.salland.nl