Voor goede bedrijfskleding voor in de bouw moet u bij de specialist zijn


Rubiverfenwand

Bedrijfskleding moet representativiteit uitstralen, moet lekker zitten en er mooi uitzien. Maar wanneer u een bouwbedrijf bent begonnen en voor uw personeel bedrijfskleding zoekt, zijn er nog meer eisen waar u rekening mee moet houden. Wat dacht u van de veiligheid voor uw medewerkers? Bedrijfskleding voor in de bouw moet extra stevigheid bieden bij de knieën en ellebogen bijvoorbeeld. Dit zijn plekken die bij kleding voor stratenmakers bijvoorbeeld extra kwetsbaar zijn. Om lichamelijk letsel te voorkomen moet de bedrijfskleding dan extra stevig zijn.

Modieuze bedrijfskleding voor in de bouw? Het is mogelijk

Bij bedrijfskleding voor in de bouw denken veel mensen aan overalls, die niet altijd even flatteus zijn. Bij A. van Raak Workwear hebben ze echter ook bedrijfskleding voor in de bouw die er modieus uitziet. Het ziet er eigenlijk hetzelfde uit als vrijetijdskleding. Zo zijn er spijkerbroeken en shirts die als bedrijfskleding voor de bouw kunnen bieden en die toch voldoende bescherming bieden. Een ander voordeel van dit soort kleding is dat deze kleding lichtgewicht is, een goede pasvorm heeft en vooral ook lekker zit. Dit komt bijvoorbeeld doordat veel van deze bedrijfskleding is gemaakt van comfortabele strechstof, die voldoende bewegingsvrijheid geeft.

Laat uw logo en tekst drukken op uw bedrijfskleding voor de bouw

Bedrijfskleding voor de bouw is pas echt af met het logo van uw bedrijf, uw slogan en eventueel een andere boodschap die u aan uw klanten wilt uitdragen. Deze specialist biedt verschillende mogelijkheden om tekst op uw bedrijfskleding voor de bouw te tonen. Dit kan door middel van borduren, maar de boodschap kan ook op de kleding gedrukt worden. Bij drukken heeft u dan weer de keuze uit transferdruk en zeefdruk. Bij transferdruk heeft u de keuze uit verschillende technieken, en bij zeefdruk wordt er een ontwerp op de computer gemaakt. Wanneer u tevreden bent, wordt het ontwerp op uw bedrijfskleding gedrukt.

Archieven