Rubi Verf en Wand
Image default
Eten en drinken

Een totaalpakket voor uw BBQ bestellen

Je kunt een compleet BBQ pakket online bestellen. Heb je weinig tijd om alle benodigdheden in de supermarkt te kopen? Of vind je het gewoon een hoop gedoe? Dat kan natuurlijk ook. Maar juist dan is online bestellen van een BBQ pakket ideaal. Je kunt kiezen voor een compleet pakket met vlees, vis, salades, sauzen, servies, bestek en de barbecue zelf. Wil je er ook een toetje bij? Bestel dat dan ook gewoon mee! Het pakket wordt dus compleet verzorgd. Zelfs in de winter kun je lekker BBQ’en met een echt winterpakket!

De BBQ en het pakket thuisbezorgd

Dat is wel zo fijn. De reden dat je het bestelt is immers dat je geen tijd of zin hebt om alle boodschappen zelf te doen. Dan is het ook wel zo fijn dat je niet het hele pakket met de auto hoeft op te halen bij een ophaalpunt. Het enige wat je wel moet doen? De gerechten kiezen. Bij BBQenzo.nl kun je zelfs de volgende dag al laten bezorgen, mits je voor 12.00 uur bestelt. Daar vind je overigens ook een ruime keuze aan complete BBQ pakketten die je vanaf 5 personen gratis thuis kunt laten bezorgen.

En hoe zit het na de BBQ?

Dit bedrijf zorgt ervoor dat de BBQ thuisbezorgd wordt, maar ook dat het daarna weer opgehaald wordt. Misschien wel de grootste ergernis van mensen met een BBQ: het schoonmaken. Liever gezegd, schrobben. De verkoolde lagen om de roosters van de BBQ zorgen voor flink wat ergernissen. Daarom neemt dit bedrijf het juist uit handen. Bovendien scheelt dit ook weer in een aardige hoeveelheid afwas.

Welke BBQ pakketten zijn de aanraders?

Bij BBQenzo.nl worden veel vlees en vis pakketten besteld. Daarnaast zijn ook de gourmetpakketten en de tapas, die maaltijdvullend zijn, echte aanraders. Het zijn niet voor niets de bestverkochte pakketten.