Rubi Verf en Wand
Image default
Vakantie

All Over Tours: een veelzijdige vakantiereis naar veelzijdig Afrika

Zo veelzijdig als Afrika is, zo uitgebreid zijn de mogelijkheden voor een vakantie uit duizenden naar dit op ene na grootste continent van de wereld. Je bent bij All Over Tours aan het juiste adres voor een exclusieve huwelijksreis naar Afrika, een gezinsvakantie, een luxe vakantie of een onvergetelijke safari door de overweldigende natuur met een diversiteit aan wilde dieren en flora en fauna. Je bent verzekerd van een unieke vakantie, waarbij je terecht komt op authentieke, kleinschalige plekken en kleurrijke en vriendelijke bevolkingen ontmoet.

Huwelijksreis naar Afrika als romantische verwenvakantie

All Over Tours weet de weg in Afrika en kent de mensen en de gebruiken. Het is een idyllisch continent voor als je in het buitenland wilt trouwen of in Afrika de wittebroodsweken wilt vieren. Je kunt kiezen uit huwelijksreizen Afrika naar landen als Botswana, Zuid-Afrika, Zambia, Tanzania, Kenia, Oeganda, Malawi, Mozambique en Zimbabwe. Je geniet van een droomreis op maat, helemaal afgestemd op je wensen en reisdoelen.

Luxe rondreis door Kenia, het Afrikaanse land dat alles heeft

Als je een vakantie wilt beleven die zijn gelijke niet kent, is een luxe rondreis Kenia de perfecte keuze. De pure schoonheid van dit land in Oost-Afrika toont zich in vele natuurwonderen en een indrukwekkend dierenrijkdom. All Over Tours brengt je alvast in de stemming met enkele voorbeeldreizen in de vorm van een luxe rondtrip per vliegtuig, een safari zoals het vroeger was of een luxe safari met gorillatrekking. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

Wil je meer informatie, advies of direct een reisvoorstel op maat aanvragen? Vul het online formulier in, bel (+31 713 31 90 34) of e-mail (info @ allovertours.nl) naar All Over Tours. Je kunt ook een gesprek thuis aanvragen over je droomreis naar Afrika.

https://www.allovertours.nl/