Een compleet weekendje weg op de Veluwe


Rubiverfenwand

De Veluwe is veelzijdig en biedt alles voor een compleet weekendje weg. Met historische steden, museums, attractieparken en natuur is er genoeg te beleven voor iedereen. In het Nationale Park De Hoge Veluwe kunt u gemakkelijk cultuur met natuur combineren. Op de uitgestrekte landschappen kunt u verschillende plant- en diersoorten tegenkomen. Perfect voor een wandel- of fietstocht door de prachtige bossen, zandverstuivingen en uitgestrekte heidevelden.

Hoge Veluwe

Bent u bekend met de witte fietsen van de Hoge Veluwe? Deze fietsen zijn voor iedereen beschikbaar en zijn ideaal om de Veluwe mee te verkennen. Wanneer u klaar bent met uw fietstocht kunt u de fiets terugplaatsen in een van de stallingen in het park. Bent u een cultuurliefhebber? Dan vindt u verborgen tussen het groen het Kröller-Müller Museum en zijn beeldentuin. Hier krijgt u alle tijd en ruimte om bijzondere kunst te ontdekken. Wilt u graag een overnachting combineren met cultuur, natuur of allebei? Dan is een weekendje weg op de Veluwe bij Hotel Apeldoorn – de Cantharel ideaal!

Plezier en rust! 

Bent u op zoek naar leuke activiteiten rondom een luxe hotel op de Veluwe? Dan bent u in deze prachtige omgeving precies op het juiste adres. Bij Hotel Apeldoorn – de Cantharel kunt u namelijk gemakkelijk een weekendje weg combineren met verschillende leuke activiteiten. U kunt bijvoorbeeld op vrijdagmiddag mee met de huifkar naar de Traiteur van het hotel in Ugchelen. Of u kunt op zaterdag met zonsopgang mee met een koetstocht over de Veluwe. Genoeg te ontdekken in de groene bossen en u maakt bovendien nog een grote kans op het spotten van wild!

Kunt u geen genoeg krijgen van de Veluwe? Dan kunt u op wildsafari met de boswachter van Staatsbosbeheer. Tijdens de safari ontdekt u verschillende wilde dieren en wordt er zelfs uitleg gegeven over de sporen! Kortom, genoeg reden om plezier te maken en te overnachten bij Hotel Apeldoorn – de Cantharel. Bent u nieuwsgierig naar de verschillende arrangementen en aanbiedingen? kijk dan voor meer informatie op de website:

https://www.vandervalkapeldoorn.nl/

Archieven