Rubi Verf en Wand
Image default
Beauty en verzorging

Bijzondere trouwringen gemaakt door een professionele edelsmid

De trouwring is misschien wel het sieraad met de krachtigste symbolische waarde. De ring staat letterlijk voor de trouw die gehuwden elkaar beloven. Van oudsher worden de meeste ringen gemaakt van goud. Tegenwoordig zijn er ook exclusieve trouwringen verkrijgbaar van andere materialen.

Titanium

Vrij nieuw nog is de titanium trouwring. Dit materiaal ken je waarschijnlijk wel want het wordt gebruikt voor brillen, protheses, huissleutels, onderdelen voor vliegtuigen en frames van fietsen. Onder meer de volgende eigenschappen maken titanium geschikt voor trouwringen. Het is sterk, goed bestand tegen corrosie, licht in gewicht en hypoallergeen.

Kijken we naar het prijskaartje van titanium ringen, dan valt op dat ze goedkoper zijn dan modellen van goud. Je kunt overigens ook kiezen voor een ring die zowel titanium als goud bevat. De Aurora is daar een voorbeeld van. De combinatie van grijs titanium en warm geelgoud is bijzonder.

De Aurora, maar ook alle andere ringen van Bijzondere Trouwringen worden ontworpen en vervaardigd door Hildardjan Verweij. Verweij heeft een voorliefde voor originele materialen en waardevolle edelstenen. Hij maakt van iedere ring een waar kunststukje. In het assortiment ringen van zijn hand zijn allerlei stijlen vertegenwoordigd.

Er zijn trouwringen van witgoud met een hippe look en traditionele exemplaren in geelgoud. Ook gewaagde ontwerpen en sportieve modellen zitten erbij. Hildardjan Verweij geeft al zijn ringen een naam. Die namen geven je direct een indruk van het soort ring. Een paar voorbeelden.

-de Passione: een witgouden ring met sierlijke lijnen;

-de Felice: een brede ring van witgoud met verspringende accenten;

-de Splendore: strakke platina ringen met een diamant voor de vrouw;

-de Estate: een klassiek ogende, brede ring van platina;

-de Triade: een uitbundige ring van geel-, wit- en roodgoud.

Op www. bijzonderetrouwringen .nl kun je in alle rust het complete aanbod bekijken. Er staat een foto bij en per trouwring worden de belangrijkste productgegevens vermeld. Wil je over een bepaalde ring meer weten, of zou je ‘m willen passen? Je kunt bellen of mailen met Bijzondere Trouwringen: 0592-388506, info @ bijzonderetrouwringen .nl.

https://www.bijzonderetrouwringen.nl