Malafide slotenmaker bedrijven herkennen


Rubiverfenwand

Malafide slotenmaker bedrijven kun je best makkelijk herkennen wanneer je weet waar je op moet letten. De malafide slotenmaker bedrijven zijn namelijk niet eens slotenmakers, maar bedrijven dat opdrachten verkopen aan slotenmakers.

Hoe werken ze?

Zo een bedrijf doet zich bijvoorbeeld voor als een slotenmaker Den Haag. Ze kopen advertenties bij Google en zorgen ervoor dat ze bovenaan de lijst staan wanneer er iemand naar een slotenmaker in Den Haag zoekt. Een persoon die buitengesloten is klikt meteen op de websites die bovenin de resultaten staan. De telefoon gaat over bij het bedrijf en ze doen alsof ze een slotenmaker zijn en vervolgens zetten de opdracht door naar een lokale slotenmaker die bij hun aangesloten is.

Dure diensten

Zo een bedrijf kan over heel Nederland advertenties inkopen en scoren in de meeste steden hoog. Ze hebben een veel groter budget voor marketing dat een lokale slotenmaker en worden zo makkelijk gevonden. De dure marketingkosten verdienen ze terug door 60% van de opdracht te pakken. Hierdoor moet de slotenmaker die bij hun aangesloten is de diensten duurder aanbieden zodat die ook winst maakt. Zo betaal je voor een dienst dat bij een gewone slotenmaker 80 euro kost, bij zo een malafide slotenmaker makkelijk over de 300 euro. We hebben zelfs gevallen waar over de duizend euro in rekening wordt gebracht bij mensen en ze moeten het bedrag ook meteen betalen.

Voor het vinden van veilige en betrouwbare slotenmaker bedrijven in Den Haag klik hier of bezoek een van de onderstaande websites.

https://www.consumentenbond.nl/inboedelverzekering/slotenmakers

Archieven