Rubi Verf en Wand
Image default
Mode en Kleding

Boodschappentas, niet vergeten als je gaat winkelen

Boodschappentas, niet vergeten als je gaat winkelen

Als je wil gaan winkelen zou je er voor kunnen kiezen om zelf je eigen tas mee te nemen. Dit is een hele milieubewuste manier van shoppen. Anders kom je na het winkelen weer thuis met allemaal verschillende, meestal van plastic gemaakte, tassen. Daarnaast is bewust winkelen ook altijd een stuk leuker om te doen als je je beseft dat je weer je steentje hebt bij kunnen dragen aan een beetje betere wereld. Lees in deze blog alles over verantwoord winkelen. 

Verantwoordelijk winkelen, welke tas neem je dan mee? 

Als je gaat winkelen is het natuurlijk heel erg hip als je lekker met je tommy hilfiger shopper op pad kan gaan. Maar echt verantwoord kan je het niet noemen. Als je echt verantwoord wil gaan winkelen en je eigen tas mee wil nemen dan zou je de myomy paper bag mee kunnen nemen. 

 

Myomy tassen zijn duurzame tassen die van leer gemaakt zijn. Ook worden ze gemaakt van andere vegan materialen. De myomy paper bag is een van de meest bekende papieren tassen die je maar kan vinden om heerlijk mee te kunnen winkelen. 

 

Wat neem je mee in je tas als je gaat winkelen

Als je gaat winkelen is het verstandig zo weinig mogelijk spullen met je mee te zeulen. Het is dan ook verstandig om alleen je portemonnee en je sleutels mee te nemen. Dan blijft er meer ruimte over voor alle leuke dingen die je wil gaan kopen. 

Wist je trouwens dat je een sleutelhouder voor in je tas kan kopen? Deze hang je aan de binnenkant van de tas. Er zit een soort haakje aan, waar je je sleutels tussen kan klemmen. Zo kan je ook als je tas helemaal vol zit met allemaal andere leuke dingen makkelijk je sleutels pakken. 

 

Je portemonnee opbergen tijdens het winkelen

Als je aan het winkelen bent moet je je portemonnee heel goed opbergen. Zorg er dan ook voor dat je deze altijd helemaal onder in je tas hebt zitten met allemaal andere dingen er bovenop. Of je zou een tas kunnen kopen waar je een apart afgesloten gedeelte hebt om je portemonnee in op te kunnen bergen.

Nog een andere tip is, bewaar niet al je geld op een plek, mocht je slachtoffer worden van een zakkenroller, dan ben je niet in een keer alles kwijt en kan je alsnog gewoon verder gaan winkelen. Ditzelfde geldt voor de pasjes die je met je meedraagt. Berg je pinpas ergens anders op dan in je portemonnee.