Rubi Verf en Wand
Image default
Bedrijven

Een tijdbesparende opslagruimte in Venray

Een opslagruimte in Venray kan je om meerdere redenen gebruiken. Wanneer je bijvoorbeeld gaat renoveren is het fijn om even af te zijn van alle spullen in de desbetreffende kamer. Zo kan je rustig bezig zonder dat alles in de weg staat. Of wanneer je midden in een verhuizing zit komt een opslagruimte in Venray ook goed van pas. Wel is het zo dat onze opslagruimtes een specialiteit hebben, en dat is dat ze mobiel zijn. Je kan vanuit huis je spullen in de opslagruimte plaatsen. Wij zullen de boxen bij jou aan huis leveren en wanneer je klaar bent met inruimen brengen wij ze naar de loods. Je hoeft dus niet te gaan klungelen met spullen naar een opslagplaats hebben. Het is gewoon bij aan huis. 

Voordelen

Een groot voordeel van de opslagruimte in Venray is dus dat ze mobiel zijn en bij jou thuis ingeladen kunnen worden. Zo hoef je niet moeilijk te doen met een aanhanger, of een verhuisbusje te huren. Wij zullen ervoor zorgen dat de box bij jou aankomt en weer in de loods terecht komt. Daarnaast hoef je je ook geen zorgen te maken of de box niet bij jou door de voordeur past. De afmetingen zijn namelijk zo dat hij er gegarandeerd doorheen kan. In de box passen 96 verhuisdozen, er is dus zeker genoeg ruimte in een box. Verder biedt de opslagruimte in Venray ook veiligheid en zekerheid, je hoeft je dus geen zorgen te maken om je spullen. Ook bespaar je op deze manier gigantisch veel tijd, het kost maar een uurtje om de doos in te laden 

Een box huren

Wil je een opslagruimte in Venray huren? Reken uit hoeveel boxen je nodig zal hebben en geef dit door op de site. Wij zullen ervoor zorgen dat de opslagruimte in Venray op de gewenste tijdstippen voor je klaar staat.