Gebruik onthardingszout voor het ontkalken van uw leidingen


Rubiverfenwand

Wilt u ervoor zorgen dat de leidingen en machines in bijvoorbeeld uw bedrijf, huis of zwembad niet verstopt raken en schoon blijven? Koop dan onthardingszout. Dit werkt namelijk als en filter die kalkvormende mineralen uit het water halen. Zo blijft het water kalkvrij, wat het geschikt maakt voor dagelijks gebruik. Om ervoor te zorgen dat uw leidingen ook echt schoon worden, is het verstandig om onthardingszout van goede kwaliteit aan te schaffen. Hier kan namelijk veel verschil in zitten. Bij H. van Namen B.V. zijn ze gespecialiseerd in het produceren en verkopen van dit soort zout. Bij hen bent u verzekerd van een product van uitstekende kwaliteit waarmee uw probleem in een handomdraai opgelost is.

Belangrijke factoren bij onthardingszout

Een belangrijke factor bij onthardingszout is de zuiverheid. Hoe hoger het percentage puur zout is, des te beter. Dit betekent namelijk dat er nauwelijks andere stoffen aan het product toegevoegd zijn, waaronder ook geen verontreinigende stoffen. Het onthardingszout van deze specialist bestaat voor 99.8% uit puur zout. Hierdoor kunt u het zout dus ook gewoon gebruiken voor machines en leidingen die worden ingezet voor voedselconsumptie. Naast het percentage aan zout zijn ook de korrelgrootte en dichtheid belangrijk. De korrels moeten namelijk niet te fijn of zacht zijn. Dit zorgt ervoor dat het zout gaat klonteren waardoor er gemakkelijk een zoutlaag kan ontstaan. Dit leidt weer tot verstoppingen en dat wilt u natuurlijk voorkomen. Daarom is het aan te raden om zout te kopen met stevige korrels of tabletten die zijn samengeperst. Ook hiervoor zit u bij H. van Namen B.V. goed!

Bekijk het aanbod

Bent u benieuwd welk soort onthardingszout geschikt is voor uw situatie? Laat u dan adviseren door de professionals van H. van Namen B.V. Door hun jarenlange ervaring en expertise op dit gebied helpen ze u graag verder. Daarnaast kunt u bij hen ook terecht voor onder andere GBM, meststoffen, dierenvoeding en andere aanverwante producten. Bekijk het aanbod op hun website of neem contact met hen op.

https://www.vannamen.nl

Archieven