Rubi Verf en Wand
Image default
Zakelijke dienstverlening

Krijg hulp met een loopbaan- of outplacementtraject

Ben jij op zoek naar (ander) werk en wil je weten wat bij je past? Een outplacement- of loopbaancoach kan je helpen bij een of meer van de volgende vragen:

Wie ben ik?     

Wat kan ik?     

Wat wil ik?

Als je persoonlijkheid, kennis/vaardigheden en interesses helder zijn, dan werk je we samen aan de vraag:

Hoe krijg ik die baan die bij me past?

Bij deze laatste vraag komen de volgende onderdelen aan bod: een goed persoonlijk netwerk opbouwen (offline en online), een uitnodigende cv en sollicitatiebrief schrijven en een overtuigend sollicitatiegesprek voeren.

Traject en modules bij outplacement

Een compleet loopbaan- of outplacementtraject bestaat vaak uit meerdere sessies. Een sessie duurt maximaal anderhalf uur per keer. Hierbij ben je tussendoor zelf thuis ook aan de slag met opdrachten en uitwerking. Sommige klanten weten prima welke baan aansluit bij hun interesse, persoonlijkheid, kennis en vaardigheden. Dan kan ondersteuning door middel van losse modules voldoende zijn. Hier lees je meer over de mogelijkheden van outplacement en loopbaancoaching.

Outplacement neemt aan populariteit toe

De afgelopen jaren is het aantal mensen dat deelneemt aan een outplacementtraject sterk gegroeid. Ook de gevolgen van de coronacrisis zullen zorgen voor een toename van het aantal outplacement trajecten. Bedrijven in de reisbranche, horeca en toeleveranciers daarvan ondervinden grote problemen. Nu ook aan de steun vanuit de overheid stopt, zal het aantal ontslagen oplopen en outplacement nog meer winnen aan populariteit

 

 

 

https://www.outplacementbureau.nl