Rubi Verf en Wand
Image default
Woning en Tuin

Voor tuinbestrating en tuinontwerp kunt u terecht bij Egalisee Bestratingen

Wilt u nieuwe tuinbestrating in Breda? Egalisee Bestratingen is gespecialiseerd in het verzorgen van bestrating. Van begin tot eind regelen zij de werkzaamheden. Voor de grond werkzaamheden dient de grond onder de tuinbestrating geëgaliseerd te worden. Daarvoor moet de grond uit de tuin afgegraven te worden en opgehoogd worden met ophoogzand. Voor een mooie bestrating is het leggen van een goede afwatering noodzakelijk. Daarvoor maken zij gebruik van professionele machines en gereedschappen. Bij Egalisee Bestratingen kunt u kiezen uit verschillende steen- of tegelsoorten, zoals: keramische tuintegels, schellevis, hardsteen, betonsteen of half verharding. Elke steensoort wordt op een specifieke manier geplaatst.

Tuin laten ontwerpen

Heeft u onlangs een nieuwe woning gekocht en wilt u een nieuwe tuin laten ontwerpen en laten aanleggen? Of dient uw tuin gerenoveerd te worden? Voor een tuinontwerp in Etten Leur of Breda kunt u ook aankloppen bij Egalisee Bestratingen. Om een tuinontwerp te kunnen maken, kunt u het beste een afspraak maken om uw wensen en eisen te bespreken. Zo kunt u aangeven welke planten/bloemen uw voorkeur hebben. Of er een terras, tuinpad, gazon moet komen.

Snoeien of kappen van bomen

Wanneer u een of meerdere bomen in uw tuin heeft is het belangrijk om deze gezond te houden. Door uw boom jaarlijks te snoeien kan deze weer volop groeien. Heeft u een oude boom in uw tuin die u wilt laten kappen? Dan kan Egalisee Bestratingen dit stapsgewijs voor u regelen.

Tuin afscheiding

Zoekt u een afscheiding voor uw tuin? Dan is een schutting ideaal. Bij Egalisee Bestratingen is het mogelijk om divers soorten schuttingen te laten plaatsen. Wilt u een groene beschutting? Dan is een schutting met klimop zeer geschikt. Tegen scherpe prijzen kunnen werkzaamheden uitgevoerd worden. 

Egalisee Bestratingen is werkzaam in de regio van Breda. U kunt ze inschakelen in Etten-Leur, Rijsbergen, Oosterhout, Chaam, Ulvenhout en Zevenbergen. Wilt u meer informatie? U kunt ze bereiken op een van de volgende telefoonnummers: 06-38932453 of 06-53650609

https://www.rubiverfenwand.nl/