Boxsprings, nog altijd heel populair


Voordat je boxsprings koopt, is het handig om de voor- en nadelen van boxsprings goed te begrijpen. Waarom kiezen voor een boxspring en waarom niet? Boxspringbedden zijn momenteel een van de best verkochte bedden van Nederland. De lente in de slaapkamer geeft je het gevoel te slapen in een luxe hotel.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

De combinatie van springveren en springveren matras geeft de beste ondersteuning voor het lichaam en zorgt voor een comfortabel ligcomfort.
Optioneel is de boxspring ook elektronisch te verstellen. Het is ideaal voor gebruikers die graag boeken lezen, tv kijken of ontbijten.
De hoogte van de boxspringcombinatie is gelijk op een prettige hoogte zonder direct overbodig te worden. Springboxen zijn meestal veel groter dan gewone wiegjes met lattenbodems en matrassen. Deze hoogte zorgt voor comfortabel op- en afstappen, comfortabele werkhoogte en comfortabele slaaphoogte bij het omkleden.
Doordat er veel keuzes zijn op het gebied van design, kleur en materialen (stof, leer en houtdetails), kunnen boxsprings goed worden aangepast aan je slaapkamerinterieur of levensstijl. Je kunt de boxspring zelf samenstellen om deze geheel naar je persoonlijke wensen te laten voldoen.

Belangrijke informatie over boxsprings

De meest gangbare formaten boxsprings zijn 140×200, 160×200 en 180×200 cm. Vooral de boxsprings 180×200 cm zijn lekker ruim.

Je hoofdbord weerspiegelt je persoonlijke stijl. Wil je moderne mode of klassiekers nastreven? Hoog of laag hoofdeinde? Het hoofdbord heeft 4 verschillende hoogtes, variërend van 90, 100, 115 tot 150 cm.

Het hoofdeinde heeft meerdere voordelen. Op deze manier kun je tijdens het lezen comfortabel rechtop zitten, de kussens beter op hun plaats houden en jezelf isoleren tijdens koude nachten
Ben je op zoek naar een enkele, dubbele of grote boxspring? Je vind altijd de juiste maat.

Nadat je de juiste maat hebt gevonden, kun je ook kiezen uit meer dan 70 kleuren uit 6 stofsoorten en 8 stempels.
Door middel van elektrisch verstelbare boxsprings kun je zowel het hoofdeinde als het voeteneinde in de gewenste stand zetten. Lezen, ontbijten of benen rusten zijn allemaal geweldig.

Bijna iedere verkoper biedt niet-verstelbare (platte) en elektrisch verstelbare boxsprings aan. Er kunnen twee maten, stoffen en kleuren worden geselecteerd. Je kunt op bezoek gaan in de winkel als je op zoek bent naar advies.

Archieven