Rubi Verf en Wand
Image default
Bedrijven

Een praktische opslagruimte in Kerkrade

De grote opslagruimte in Kerkrade is een van de meeste fijne opslagruimtes die er zijn. Deze opslagruimte bevindt zich namelijk voor uw deur. Met behulp van speciale mobiele dozen kunnen we ervoor zorgen dat u voor uw deur de opslagdozen in kan pakken. Nadat u de opslagdozen eenmaal hebt ingepakt, brengen wij ze weer naar de opslagruimte in Kerkrade. U hoeft zelf dus niet eens op en neer te gaan rijden met al die dozen. Dat is natuurlijk ideaal. Het mooie is dat daar ook geen extra kosten aan zijn verbonden. Wanneer u weer over uw opslagdozen wilt beschikken brengen wij ze vanuit de opslagruimte in Kerkrade ook zo weer naar u toe. Ook daarvoor hoeft u dus niet op en neer te rijden, en heeft u geen extra kosten. Deze manier van opslaan bespaart u dus ook nog eens een hoop tijd. 

De eigenschappen van de verhuisdozen

Hoeveel mobiele opslagdozen u nodig heeft hangt natuurlijk af van uw situatie. Maar die hoeveelheid is gelukkig makkelijk te berekenen. Een mobiele opslagdoos beschikt over een inhoud van 7,5 kubieke meter. In deze mobiele opslagdoos passen weer +/- 96 klikklak dozen. U kunt dus zo uitrekenen of inschatten hoeveel ruimte u ongeveer nodig zult hebben. De mobiele opslagdozen beschikken ook nog over een bijzonder sluitingssysteem. Ze moeten natuurlijk wel veilig aankomen bij de opslagruimte in Kerkrade.  

Een mobiele opslagruimte zo geregeld

Het regelen van een mobiele opslagruimte in de opslagruimte in Kerkrade is zo gedaan. U begint natuurlijk met het reserveren van de dozen. Het is dan handig dat u al weet hoeveel dozen u nodig zult hebben. Vervolgens doet u een aanbetaling. Daarbij doet u alleen een betaling voor de 1e maand. Als laatste worden de dozen op uw aangegeven datum en tijd bij u aangeleverd. Binnen no time heeft u dus een opslagruimte in Kerkrade te pakken.