Rubi Verf en Wand
Image default
Auto's en Motoren

Goedkoop huren met kopzorgen

Een auto huren in Sittard is niet zo bijzonder. Doorgaans kun je op de websites van de verhuurders alle informatie vinden die je nodig hebt en anders kun je het altijd in het contract terugvinden. Een auto huren op vakantie is echter een heel ander verhaal. Je wordt gelokt met extreem lage huurtarieven maar zodra je de auto inlevert, kom je achter een heleboel financiële verrassingen. Alleen degene die met het vergrootglas door het huurcontract spit, is gewapend tegen alle trucs van de verhuurders. Wij geven je alvast een voorsprong.

Huurauto voor een prikkie?

Op mediterrane zonbestemmingen kost een huurauto in het laag seizoen vaak minder dan een kopje koffie. In Málaga kun je bijvoorbeeld al voor maar 0,01 euro per dag een Seat Leon huren: een 5-deurs station, mét allriskverzekering én onbeperkte kilometers. Verkijk je hier echter niet op. Vage verzekeringen, onbegrijpelijke contracten en vooral veel extra kosten zorgen ervoor dat je huurauto niet alleen voor vrijheid zorgt, maar ook voor een heleboel kopzorgen.

Verstopte kosten en oneerlijke voorwaarden

Een auto huren in het buitenland is en blijft een mijnenveld voor consumenten. Het begint doorgaans al online, waar vaak sprake is van verstopte kosten en oneerlijke voorwaarden. Maar het grootste probleem is het gedrag van de baliemedewerkers ter plekke. Zij smeren huurders vaak extra verzekeringen aan, schuiven huurders ten onrechte schade in de schoenen óf geven een vieze of compleet andere auto mee dan besteld. Wapen jezelf dus op voorhand goed, door online te bekijken welke verhuurders goede recensies krijgen. Of ga lekker op vakantie in Limburg, dan kun je eenvoudig en zonder zorgen een auto huren in Sittard.

https://adremlimburg.nl/overige-paginas/auto-huren-sittard/