Rubi Verf en Wand
Image default
Auto's en Motoren

Na onze theoriecursus kan je meteen dezelfde middag CBR examen maken!

Woon jij in het mooie Den Haag en wil jij een cursus auto theorie in 1 dag in Den Haag volgen zodat je daarna zo snel mogelijk kan slagen voor je theorie examen? Dan zit je bij ons, Gelijk Geslaagd, echt helemaal goed! Waarom? Omdat je na onze theoriecursus, die iets meer dan een halve dag duurt, meteen examen kan gaan doen! Je krijgt dus les van ons en bent s ’middags als het goed is meteen geslaagd voor het theorie examen. Gewoon allemaal binnen 1 dag, wij realiseren het voor je.

Om jouw kans van slagen in de middag zo groot mogelijk te maken beginnen we vroeg in de ochtend met lesgeven. Om 07.00 wordt je op de cursuslocatie in Den Haag verwacht. Je krijgt even de tijd om kennis te maken met de andere cursisten en de docent voordat we aan de slag gaan. Als iedereen is gesetteld zal de les beginnen. De docent begint met klassikaal lesgeven. Alle theorie wordt goed uitgelegd met ondersteuning van beeldmateriaal. Door het zien van verschillende verkeerssituaties wordt de lesstof veel duidelijker. Wanneer alles is uitgelegd en inmiddels al goed in je hoofd zit mag je oefen examens gaan maken. Wij oefenen met examens die precies lijken op het CBR examen. De verschillende soorten vraagstellingen, het soort vragen en de instinkvragen zijn jou op deze manier dus al voor het CBR examen bekend. Dit scheelt een hoop zenuwen tijdens je echte examen straks!

Je hebt inmiddels vast honger gekregen van al dat leren en oefenen. Tijd voor de lunch! Je hoeft niet zelf voor een lunchpakket te zorgen, de lunch krijg je van ons. Even heerlijk eten, ontspannen en kletsen met elkaar. Na de lunchpauze gaan we nog even terug het leslokaal in om de moeilijke theorie nog even te herhalen. Nu zit alles echt goed in je geheugen! De tijd om naar het CBR te vertrekken is dan ook aangebroken. Natuurlijk gaan we gezellig met elkaar naar het CBR, wij zorgen voor het vervoer naar het CBR. Doe je best op je examen en je zal absoluut slagen!

Welk rijbewijs je ook wilt halen, wij helpen je erbij

Gelijk Geslaagd biedt de volgende cursussen aan: auto theorie cursus, scooter theorie cursus en motor theorie cursus. Voor welk rijbewijs jij ook bezig bent, wij helpen je met het halen van het theoriecertificaat!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/