Hoveniersbedrijf nabij Roermond voor een tuin met diverse onderdelen


Rubiverfenwand

Bij Jack Hannen Hoveniersbedrijf nabij Roermond kunt u terecht voor een ontwerp voor een tuin die verschillende functies vervult. Of u nu een grote tuin heeft of een kleine, een tuin bij uw huis of bij uw bedrijfspand – deze hovenier staat voor u klaar. Het mengen van onderdelen zorgt ervoor dat uw tuin verschillende doeleinden heeft en voor diverse activiteiten een prettige plek is. De mensen van het hoveniersbedrijf in de omgeving van Roermond staan voor u klaar om mee te denken hoe u verschillende onderdelen combineert in uw tuin.

Gras is de klassieke uitnodiger in een tuin

Een weelderige tuin met veel planten en kleine paadjes is heerlijk om in rond te lopen en ontdekken. Maar teveel hiervan maakt dat de tuin overweldigend wordt of geen mogelijkheid biedt tot lekker zitten. Met een mooi stuk gras nodigt u mensen uit om plaats te nemen op een warme dag. Daarnaast doorbreekt u het patroon van perken of steen, voor een evenwichtige uitstraling. Heeft u een bedrijfstuin? Door op een mooi stuk gras picknicktafels of bankjes te plaatsen, wordt voor uw werknemers een rustplaats gemaakt om ’s middags de lunch te eten of buiten te vergaderen. Gras is ook een goede plaats voor sport en spel in uw achtertuin. Bij Jack Hannen Hoveniersbedrijf in de buurt van Roermond weten ze alles van het aanleggen en onderhouden van stukken met gras.

Overdekking is top voor weer en wind

Met een stukje overdekking in uw tuin creëert u een praktische en prettige zitplaats. In de zomer is het mogelijk buiten te zitten, ook als u liever schaduw heeft. Bij slechter weer geniet u tijdens een regenbui toch van uw buitenomgeving. Het kan heel gezellig zijn om lekker droog te zitten met de regen om u heen. Denk bijvoorbeeld aan een pergola die getransformeerd wordt tot een knus hoekje met planten in potten of verlichting. Ook voor uw collega’s op het werk is het fijn om een beschut plaatsje te hebben tijdens hun pauze of een telefoongesprek.

https://jackhannen.nl/

Archieven