Rubi Verf en Wand
Image default
Bedrijven

In Shiftbase is het werkrooster maken en de uren bijhouden een stuk eenvoudiger

Shiftbase is een in Nederland ontwikkeld urenregistratieprogramma. Als jij het registreren van gewerkte dagen en uren door jouw personeel makkelijker, leuker en eenvoudiger wil maken, is Shiftbase dé oplossing.

Niet ieder bedrijf organiseert het registreren van uren op dezelfde manier. Vaak wordt een en ander bijgehouden in Excel bestanden. Bij sommige firma’s wordt nog steeds gewerkt met papieren werkbriefjes. Ook komt het voor dat medewerkers per mail doorgeven van hoe laat tot hoe laat ze gewerkt hebben. Al deze voorbeelden zijn tijdrovend voor degene die de uren moet bijhouden, maar ook voor de werknemer zelf. Bijkomend nadeel is de foutgevoeligheid. Een komma verkeerd of twee cijfers omgewisseld en de hele administratie klopt niet meer. Binnen Shiftbase kunnen werkuren door middel van het kloksysteem worden geregistreerd. Misschien denk je nu: dat is toch heel ouderwets en erg controlerend. Nee en nee, zouden we willen zeggen. Klokken is juist weer helemaal terug van weggeweest. Niet met die kastjes en kartonnen kaarten (alhoewel, zo kan het nog steeds natuurlijk!), maar digitaal. En de preciesheid van klokken blijkt juist goed te bevallen. Klokken is namelijk een eerlijk, duidelijk en transparant systeem. Veel mensen hebben daar behoefte aan.

Als je kiest voor het Shiftbase programma, verloopt de urenregistratie voortaan een stuk soepeler en sneller. Alles wordt online bijgehouden. Je kunt vanaf iedere computer, laptop, smartphone en tablet inloggen en de gegevens bekijken. Dit kan per werknemer, afdeling, locatie en natuurlijk ook voor het hele bedrijf. Je overzicht op min- en plusuren neemt toe. Net als de controle op de productiviteit. Je kunt sneller bijsturen mocht dat nodig zijn. Zijn er nieuwe mensen nodig, dan heb je dat snel in de gaten. De automatisering van de urenregistratie betekent ook dat jij als ondernemer tijd overhoudt voor de echte business. Je komt meer toe aan datgene waar jij goed in bent: het leveren van die prachtige producten en / of het verlenen van die super handige diensten.

Hebben we je interesse weten te wekken? Vraag snel een proefpakket inclusief tijdregistratie app aan. Je ondervindt dan persoonlijk alle voordelen van Shiftbase.

https://www.shiftbase.com/nl/

Gerelateerde artikelen

Malafide slotenmaker bedrijven herkennen

Huren van een opslagruimte Tilburg was nog nooit zo makkelijk

Communicatietraining volgen als professional