Rubi Verf en Wand
Image default
Dienstverlening

Met Search4Love ontmoet je veel singles tijdens speeddaten in Amsterdam

Je woont in Amsterdam en wilt andere vrijgezellen ontmoeten maar je weet niet zo goed waar je moet beginnen? Dan is speeddaten in Amsterdam via Search4Love de perfecte oplossing voor jou! Met ons ontmoet je niet alleen veel andere vrijgezellen, je hebt ook nog eens een super gezellig avondje uit. Want we zorgen er natuurlijk voor dat onze speeddate avonden op de leukste locaties gehouden worden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een knus café, een restaurant met een romantisch tintje of een bar met hippe muziek? De speeddate avond begint om 19.30 en duurt tot een uurtje of 22.00/22.30. Na afloop kan je ervoor kiezen om nog gezellig op de locatie te blijven om nog wat drankjes te doen en na te praten met de andere vrijgezellen.

Stel de leukste vragen binnen vier minuten

Met elke vrijgezel, welke er 15 tot 20 op een avond zijn, heb je een date die vier minuten duurt. Je hebt dus kort de tijd om de vrijgezel die tegenover je zit te leren kennen. Stel daarom gerichte vragen over dingen die jij graag van de ander zou willen weten. Originele en grappige vragen doen het natuurlijk altijd goed tijdens het korte gesprekje. De andere vrijgezel stelt jou natuurlijk ook vragen. Klets vooral over leuke dingen en houd je eventuele problemen en exen nog even voor jezelf, deze maken namelijk niet meteen een goede eerste indruk.   

Het grootste voordeel van speeddaten is dat je lekker veel vrijgezellen leert kennen. Een ander voordeel is dat wanneer de date niet lekker loopt, je absoluut geen klik voelt of je de date gewoon simpelweg niet leuk vindt, je maar een paar minuten aan die desbetreffende date vastzit. Wanneer je bij traditioneel met 1 iemand daten deze date niet leuk vindt zit je er de hele avond aan vast, of moet je een smoes bedenken om weg te kunnen. Dat hoeft bij ons dus niet! Na vier minuten schuift iedereen weer een plekje door en kan je aan de volgende date beginnen. 

Search4Love is te vinden in diverse plaatsen en steden

Naast Amsterdam kan je samen met ons ook nog speeddaten in Utrecht, Den Bosch, Haarlem, Groningen. En in nog vele andere plaatsen en steden.

 

https://www.search4love.nl/

Gerelateerde artikelen

Uw pvc vloer laten leggen door een specialist

Transformationeel leiderschap

Catering inhuren in Ede of omgeving