Rubi Verf en Wand
Image default
Woning en Tuin

Mooie jaloezieën kopen? Dit zijn jouw opties

De aanschaf van jaloezieën als raamdecoratie: wat zijn hier precies de voordelen van? En wat zijn jouw mogelijkheden wanneer je graag jaloezieën wilt aanschaffen? Om er zeker van te zijn dat je een goede keuze maakt, vind je hier alle informatie die je nodig hebt. Ontdek hier alle voordelen van jaloezieën, het verschil tussen houten en aluminium jaloezieën en waar jij terecht kunt voor een ruim aanbod. Zo wordt het maken van een beslissing een stukje makkelijker!

Dit zijn de voordelen van jaloezieën

Waarom zou je voor jaloezieën kiezen als je raamdecoratie gaat uitkiezen? Er zijn een aantal voordelen verbonden aan de keuze voor dit type raamdecoratie. In de eerste plaats heb je heel wat mogelijkheden met betrekking tot soort, materiaal en kleur. Het is mogelijk om voor houten jaloezieën te gaan, maar je kunt ook aluminium jaloezieën kopen. Met jaloezieën heb je de mogelijkheid om altijd de mate van lichtinval en privacy te bepalen. Wil je wat meer licht? Dan draai je de lamellen wat meer open. Wil je in de avond zoveel mogelijk privacy? Dan zijn de lamellen heel gemakkelijk dicht te draaien. 

Aluminum of hout?

In je keuze voor jaloezieën heb je meerdere materiaalopties. De meest voorkomende opties zijn aluminium en hout. Beide materialen hebben hun voor- en nadelen:

  • Aluminum: warmtewerend materiaal waardoor het perfect is voor goede zonwering. Daarnaast is het goed mogelijk om de lichtinval nauwkeurig te regelen. Is nauwelijks van echt hout te onderscheiden.

  • Hout: luxe en tijdloze materiaal met een klassieke uitstraling. Is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. De levensduur van hout is vaak iets langer dan dat van aluminium.

Bestel jouw raamdecoratie op maat

Heb je een keuze gemaakt voor mooie jaloezieën? Dan is het heel gemakkelijk om je gewenste raamdecoratie op maat te bestellen. Je bent niet alleen verzekerd van heel veel gemak, maar ook van zekerheid dat je de juiste keuze maakt. Het is heel makkelijk om jouw bestelling snel online te plaatsen. Bij Inhuisplaza ben jij verzekerd van een ruim assortiment van heel veel raamdecoratie. Ook op het gebied van jaloezieën vind je hier altijd wat je nodig hebt. Heb je vragen of wil je advies van een specialist? Dan kun je hiervoor altijd bij Inhuisplaza terecht. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en kun je volop gaan genieten van jouw nieuwe aanwinst in je woning!