Schuur in de tuin


Rubiverfenwand

Als je extra ruimte nodig hebt voor opslag is een schuur in de tuin hiervoor een goede oplossing. Je kunt de stoelen en tafel dat je in de winter niet gebruikt erin opslaan en zelfs fietsen of andere dingen. Daarom laten mensen vaak een schuur bouwen in de tuin als ze er nog geen een hebben.

Tuinkamer

Wat nu ook heel populair is geworden is het laten bouwen van een tuinkamer in plaats van een schuur of als een toevoeging als ze aal een schuur hebben. De tuinkamer wordt vaak gebruikt als een gastkamer of een thuiskantoor. De tuinkamer kan ook nog voor andere dingen gebruikt worden want het is gewoon een extra kamer die je in de tuin hebt. Voor mensen die een zwembad hebben in de tuin is een tuinkamer de toevoeging waar gasten zich kunnen omkleden.

Prijzen

De prijs van een tuinkamer ligt natuurlijk veel hoger dan die van een schuur. Een tuinkamer is een groter gebouw en het moet geschikt zijn voor bewoners. De prijs van een tuinkamer kan dan ook hoog oplopen afhankelijk van wat de bewoners willen en verwachten. Het kan een simpele constructie zijn of een gebouw met alle gemakken dat het huis zelf ook heeft.

Archieven