Transformationeel leiderschap


Rubiverfenwand

OK, dus hoe vaak bent u in de positie dat u meer aan de hand hebt dan u in één keer kunt doen? Hoe vaak ben je betrokken geraakt bij iets dat er goed uitzag en goed klonk, ook al was je niet waar je wilde zijn met je huidige bedrijf? In deze branche kopen en verkopen mensen te vaak dromen. Wat een schande dat is als je erover nadenkt. Waarom helpen mensen je niet om dromen te bereiken en doelen te bereiken in plaats van je een fantasie te verkopen?

Vandaag zullen we het hebben over transformationeel leiderschap. Wat dan? Hoe krijg je dat? Wanneer weet je dat je het hebt? Leiderschap in het algemeen is verworven. Het is een vaardighedenet die je moet hebben om succes te hebben. Ik vind het leuk om mensen te laten nadenken over een deegroller. U ziet of u een deegroller meeneemt naar uw “klontjes” in uw bedrijf en ze uitrolt, wat u krijgt is een goed resultaat. Goede resultaten in leiderschap en business.

Zullen we hier dieper op ingaan? Wat gaat de deegroller doen? Welnu, net als bij het rollen van deeg zal het het plat maken. U moet dit voor uw eigen bedrijf doen voordat u anderen kunt helpen het hunne te doen. Haal de bedrijven eruit die u geen inkomen schenken. Haal de coach of mentor eruit die je niet helpt groeien en je geest en business uitbreiden. Haal de dingen in het leven eruit die je ervan weerhouden verder te gaan. Haal de luiheid tevoorschijn en wend u zowel aan uzelf als aan uw bedrijf.

De reden waarom we het transformationeel leiderschap noemen, is omdat je JOU moet transformeren voordat je iets anders kunt doen en als je een tekort aan leiderschapsvaardigheden hebt, transformeer je jezelf en je bedrijfsleiderschap. Dit is van toepassing op alle gebieden van ons leven. Leiderschap is geleerd. Leiderschap is verdiend. Leiderschap is een eigenschap die u moet bezitten om uw bedrijf en leven op het hoogst mogelijke niveau te brengen!

Je zult weten dat je leiderschap hebt bereikt wanneer je op een dag je leven gemakkelijker begint te krijgen en je niet meer kunt zien wat er is veranderd. Kijk goed rond en zie dat mensen bij je zijn, jou volgen, informatie van je krijgen en doen wat je doet.
Transformationeel Leiderschap is van jou om te krijgen.

Lees meer over transformationeel leiderschap en situationeel leiderschap op onze website.

https://www.ivpp.nl/situationeel-leiderschap/

Archieven