Veiligheidscilinders om ongenode gasten buiten te houden


Rubiverfenwand

Om je deur te beschermen en zo je huis en gezin tegen inbraak te beschermen, moet je investeren in de beveiliging van je deur. Met een goed deurslot en de basiselementen verhoog je je veiligheid effectief. Het plaatsen van veiligheidscilinders is een van de beste manieren om je huis extra te beveiligen.

Basisuitrusting plus deurslot

De basisuitrusting voor elke toegangsdeur omvat geteste beveiligingssluitplaten met muurankers, sterke insteeksloten, stevige deurbeslagen met trekbeveiliging en veiligheidscilinders. Fundamentele mechanische bescherming wordt verschaft door de juiste montage van een deurslot als een versterkte grendelsluiting of een extra deurslot en scharnierzijdige beveiligingsinrichtingen. Voorwaarde hiervoor is een voldoende sterke deurconstructie.

Veiligheidscilinders

De deurcilinder is het hart van elke deur en heeft de hoogste prioriteit als het gaat om bescherming tegen inbraak. Ondanks hun belang worden er nog steeds veel veiligheidscilinders op basis van verouderde technologie gemonteerd, zonder bescherming tegen manipulatie, zonder nood- of gevarenfuncties, enz.

De huidige veiligheidscilinders zijn hoogwaardige, hoogtechnologische producten met veelzijdige en effectieve functies. Elke cilinder is een miniatuurmeesterwerk op zich en moet zorgen voor een betrouwbare vergrendeling voor de komende jaren met precieze interactie tussen het lichaam, pennen, ballen en veren.

Veiligheidscilinders miljoenen keren geprobeerd en getest

Veiligheidscilinders zijn een miljoen keer op de proef gesteld en zijn vervaardigd volgens diverse keurmerken. Er bestaan diverse soorten veiligheidscilinders, van de basis veiligheidscilinders tot de hoogtechnologische integrale cilinders.

Je kunt een uitgebreid assortiment lengtes en modellen vinden die kunnen worden gebruikt in combinatie met extra deursloten, versterkte bouten en hangsloten.

https://www.veiligheidsslotenshop.be

Archieven