Bij deze praktijk laat u zich effectief ontharen in de omgeving van Tilburg


Rubiverfenwand

Ongewenst beharing kan behoorlijk vervelend zijn. Het kan daarbij ook voor vele onzekerheden zorgen. Om hier komaf mee te maken is het een optie om u definitief te laten ontharen. Door een keer bij een professionele praktijk langs te gaan maakt u een einde aan dit verhaal. Bij DermaVision in de omgeving van Tilburg kunt u terecht voor een voortreffelijke dienstverlening bij het ontharen. U maakt een afspraak bij een van de specialisten en daar legt u voor welke beharing u stoort. Vervolgens biedt de specialist u verscheidene mogelijkheden aan om dit aan te pakken. Door de vele positieve klantenbeoordelingen zal het resultaat u haast gegarandeerd tevreden stellen.

De behandelingen die deze praktijk aanbiedt

Bij DermaVision in de omgeving van Tilburg maken ze gebruik van twee verschillende behandelingen bij het ontharen. Zo kunt u kiezen voor Intense Pulsed Light. Vergelijkbaar met een laser straalt het apparaat een lichtbundel op een precieze locatie. Hierdoor wordt er warmte gecreëerd bij het pigment van uw haren en het haarzakje. Die warmte zorgt ervoor dat de verbinding van het haarzakje met het bloedvat wordt verbroken en daardoor er geen nieuwe haren meer groeien. Daarnaast is een elektrische epilatie mogelijk. Omdat Intense Pulsed Light alleen maar een oplossing biedt bij haren met pigment, is deze behandeling een universele mogelijkheid. Samen met de specialist bepaalt u wat de beste optie is voor u.

Maak vandaag nog een afspraak

De behandelingen voor ontharing van DermaVision in omgeving Tilburg bieden de ultieme gelegenheid om een einde te maken aan vervelende beharing. Na de behandeling hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het ontharen, omdat u definitief geen haargroei meer zult ervaren op de behandelde plaatsen. Twijfel daarom niet om eens contact op te nemen met de specialisten en samen te kijken naar de mogelijkheden. Het personeel staat altijd voor u klaar met advies op maat!

https://dermavision.nl/

Archieven