Een expert worden als allround nagelstyliste


Rubiverfenwand

Als je van beroep nagelstyliste bent, ben je vast ook geïnteresseerd om een volleerde allround nagelstyliste te worden. Maar ook wanneer je dit beroep nog niet uitoefent en je je aan het oriënteren bent in de mogelijkheden die hierin zijn, is dit zeker een titel die je kan aanspreken. Maar wat het geval is wanneer je dit beroep beoefent, is dat je wel eerst een opleiding moet hebben gevolgd, voordat je hiermee aan de slag kunt gaan. Je gaat de stap zetten om dit beroep te gaan beoefenen, en daarvoor kan je de opleiding allround nagelstyliste goed gebruiken. In 17 dagdelen word je alles uitgelegd wat je moet weten en zal je dit niet alleen maar te horen krijgen, maar ook in de praktijk gaan toepassen. Dat is natuurlijk onwijs belangrijk bij een beroep als deze. 

Basis

De basistechnieken die je moet beheersen als allround nagelstyliste worden als eerste aan je uitgelegd. Het gaat er hierbij om dat je beschikt over de kwaliteiten om zowel gelnagels als acrylnagels te zetten. De praktijk leert je veel, maar vergeet niet dat de theorie die hierachter schuil gaat ook van een groot belang is voor het beoefenen van dit vak. Alles komt in deze dagdelen aan bod, zodat je helemaal aan de slag kunt gaan als een volleerde styliste. 

Meer dan alleen lakken

Je krijgt alles te weten over wat er nodig is om manicure uit te voeren. Maar omdat de opleiding is gericht op een allround nagelstyliste, krijg je er meer bij dan alleen maar het lakken, vijlen en drogen van de nagels. Het gaat er hierbij ook om datje handen kunt masseren, de nagels kunt reinigen en aanpakken en de handen zelf ook helemaal goed kunt en weet te verzorgen. Het is een beroep die heel veelzijdig is en daarom ook zo leuk om daar een opleiding allround nagelstyliste voor te gaan volgen.

 

Archieven