Rubi Verf en Wand
Image default
Eten en drinken

Greenland sap

Greenland sap is een lekker sap dat in steeds supermarkten verkrijgbaar is tegenwoordig maar het is oorspronkelijk populair geworden door Turkse snackbars en winkels. Bij een boordje döner of kapsalon kun je altijd Greenland sap halen en hierdoor is het populair geworden.

Consumenten zijn in contact gekomen erdoor door de snackbar maar willen het thuis ook graag drinken. De prijzen in de snackbar liggen natuurlijk veel hoger dan in de supermarkt. Zo kost ook een coca cola in de snackbar 2 euro bijvoorbeeld terwijl het in de meeste supermarkten rond de 5o cent kost. Zo is het ook het geval met Greenland sap. Bij de snackbar kost Greenland sap veel meer dan in de supermarkt en het is dus niet verstandig om het bij de snackbar in te slaan.

Daarom zijn consumenten op zoek gegaan naar supermarkten dat Greenland sap verkochten en hier waren er niet veel van. Naarmate de populariteit ervan toenam zijn wel meer supermarkten het gaan verkopen en hierdoor kun je het tegenwoordig bij veel verschillende supermarkten kopen.

Tegenwoordig kun je zelfs Greenland sap online kopen en het thuis laten bezorgen. Bovendien liggen de prijzen online nog lager voor Greenland sap dan in de supermarkt.