Geniet van een heerlijk etentje in dit restaurant in Oostvoorne


Rubiverfenwand

Wilt u eens even heerlijk genieten van een voortreffelijk diner met uw partner? Of wilt u met uw vrienden uit eten en bent u daarom nog op zoek naar een geschikt restaurant in Oostvoorne? Wat uw beweegredenen ook zijn; Bistro de Landbouw is een zeer geschikt restaurant, gelegen in het centrum van Oostvoorne. Hier kunt u met elk gezelschap terecht voor een heerlijk hapje eten; van familie en vrienden tot collega’s of zakenrelaties. De sfeervolle ruimte zorgt ervoor dat u zich direct op uw gemak voelt. Maar natuurlijk is het eten in dit restaurant ook het proberen waard. Of u nu wilt lunchen, dineren of gewoon een klein hapje komt doen; u bent van harte welkom in dit gezellige restaurant in Oostvoorne.

Beter dan elke strandtent in Oostvoorne

Bistro de Landbouw steekt met kop en schouders boven elke strandtent in Oostvoorne uit. De strandtenten die u in Oostvoorne vindt zijn vaak erg druk en zien er van binnen minder sfeervol uit dan Bistro de Landbouw. Bovendien zijn de menuprijzen bij Bistro de Landbouw aantrekkelijker dan die in elke strandtent in Oostvoorne. Zo kunt u al een driegangendiner krijgen voor slechts € 20,-. Wilt u het nog iets uitgebreider maken? Ook dan blijft het betaalbaar. Een vijfgangendiner kunt u namelijk al voor € 32,50 bestellen. Zo kunt u heerlijk uitgebreid dineren voor aantrekkelijkere prijzen dan die van elke strandtent in Oostvoorne.

Van sappig biefstuk tot smaakvolle sliptong

Bekijkt u de menukaart van Bistro de Landbouw? Dan merkt u al snel dat u ontzettende veel keuze heeft tussen heerlijke gerechten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een sappig biefstuk? Of van een smaakvolle sliptong? Maar ook spareribs, tournedos, entrecote, tonijn en verse pasta met gerookte zalm staan op de kaart. De chef-kok van het restaurant maakt al deze gerechten met passie voor u klaar. Kortom; een bezoek aan Bistro de Landbouw is zeker de moeite waard!

Archieven