Rubi Verf en Wand
Image default
Eten en drinken

Waarom uw professionele keuken niet zonder thermobox kan

Heeft u een professionele keuken? Bijvoorbeeld in een restaurant of een hotel? Het is dan onmisbaar om te werken met thermoboxen. Vooral als u grote gezelschappen allemaal tegelijk van een warme maaltijd wilt voorzien, kunt u niet zonder deze box. Dankzij de thermobox blijft het eten op de juiste temperatuur en kunt u ondertussen zonder zorgen verder werken aan de rest van de maaltijd. Vervolgens serveert u iedereen tegelijk een heerlijke warme maaltijd.

De thermobox is ook te gebruiken buiten de keuken

Wist u dat u de thermobox kunt gebruiken voor meer dan alleen een professionele keuken? Ook in de transportsector worden deze boxen veel gebruikt. Wordt het eten geserveerd op een plaats waar geen keuken aanwezig is? Of is er op de locatie geen tijd om het eten voor te bereiden? Vervoer de maaltijden dan in een thermobox. Op deze manier is het eten nog op de juiste temperatuur op het moment dat het wordt geserveerd.

Vervoer maaltijden gemakkelijk met een thermobox

Met een thermobox wordt het makkelijk om maaltijden te vervoeren. Sjouwen met hete pannen en ovenschalen wordt verleden tijd. De thermoboksen hebben handige ergonomische handgrepen verwerkt in de zijkant. Dit maakt het gemakkelijk om de boxen te dragen en vervoeren naar de gewenste locatie. Ook zijn de boxen makkelijk te stapelen, waardoor u ook voor grote groepen prima de maaltijden kunt meenemen.  

Gaat u voor een thermobox op maat?

Vooral wanneer u veel gebruik gaat maken van de thermobox, is het een goed idee om het product op maat te laten maken. Op deze manier weet u zeker dat de box goed aansluit bij uw dagelijkse werkzaamheden. Voor het op maat maken van een thermobox van hoge kwaliteit gaat u naar Lagro Waalwijk. Zij hebben een showroom waar zij u graag de verschillende opties laten zien. Hiervoor moet u van tevoren wel even een afspraak maken.