Rubi Verf en Wand
Image default
Beauty en verzorging

Mienis kapper in Delft zonder afspraak

Ja, u leest het goed, bij Mienis kapper in Delft kunt u gewoon zonder afspraak binnenwandelen. Dat is tegenwoordig niet meer de normaalste zaak van de wereld, maar wel erg fijn! Wie maakt er nou een afspraak bij de kapper? De dames en heren die (twee)wekelijks naar de kapper gaan als een uitje maken graag een afspraak, maar het overgrote deel van de Nederlanders gaat naar de kapper als het even uitkomt. Bij Mienis Kapsalon in Delft kunt u, jong en oud, binnenwandelen en rekenen op de beste zorg. De werknemers van Mienis zijn op de hoogte van alle trends en kunnen desgewenst samen met u alle opties voor uw kapsel bespreken. Alleen puntjes bijwerken of het hele gezin laten knippen? Ook dan bent u van harte welkom bij deze kapper in Delft. 

Welke behandelingen zijn er mogelijk?

De betere vraag is welke behandelingen er niet mogelijk zijn. Voor de normale knipbeurt of de ingewikkeldere behandelingen bent u bij Mienis Kapsalon aan het goede adres. De goed opgeleide en getrainde kappers luisteren naar uw wensen en helpen u bij het vinden van een kapsel dat goed bij u past. Ook als u door bijvoorbeeld ziekte of door keuze geen haar heeft kunt bij deze kapper in Delft uw opties bespreken voor een volledige pruik of een haarstuk. Bij Mienis wordt u professioneel geholpen om een natuurlijke pruik of haarstuk aan te laten meten en zult u zich snel weer zelfverzekerd voelen. Wilt u graag meer informatie? Loopt u dan gerust binnen of geeft u ze een belletje. 

Alle tarieven

Door de lange lijst aan mogelijke behandelingen bij Mienis kapper in Delft is het niet mogelijk om alle tarieven even op te noemen. Voor een normale knipbeurt bent u als heer gemiddeld 17,20 euro kwijt en als dame kost dit 25,90 euro. Voor een wasbeurt en styling komen hier een paar euro’s bovenop. De tarieven voor kleuren lopen uiteen naargelang uw keuze voor de behandeling. De duurste coupe soleil kost bijvoorbeeld 89 euro. Wilt u extra volume en kracht in uw haar? Voor 16,50 euro krijgt u een luxe behandeling waarbij deze kapper in Delft bijna als een spa zal aanvoelen.

https://mienis-kapsalon.nl